Krówka Śmieszka?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Hej wszystkim!

Chciałam tylko dopytać, czy można dawać ten serek jako smaczek od czasu do czasu? Jasne, mogłabym sama poszukać informacji, ale tutaj zawsze milej jest poznać Wasze opinie...

Moja ma wrażliwy żołądek, więc jestem trochę przewrażliwiona, a to w końcu serek, prosto z lodówki... No i tak się zastanawiam 😅

Dzięki wielkie! I jeśli macie jakieś inne pomysły na przekąski, to chętnie poczytam.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

45 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś
    Nigdy nie miałem problemów z serami. Znam jednak historię od jednego psiego taty boksera, który dawał swojemu szczeniakowi konga z serkiem „Krówka” i mały po tym strasznie bekał i puszczał bąki jak szalony ^^ Nie wiem, czy to kwestia składu, czy po prostu tej spłaszczonej kufy boksera, przez co przy wylizywaniu serka szczeniak łykał mnóstwo powietrza.
    Przetłumaczony francuski
    Doudou229
    Doudou229 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Jeśli chcesz znowu wprowadzić do diety nabiał, kup w aptece probiotyk dla dzieci i podawaj go przez 10 dni. Zadba on o jego florę bakteryjną i wtedy będziesz mógł wrócić do podawania nabiału 2 razy w tygodniu.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

O, serio? Dzięki wielkie, zerknę na to w takim razie przy najbliższych zakupach.

Przetłumaczony francuski
    Doudou229
    Zgłoś

albo dobry kefir z koziego mleka ..😁

Przetłumaczony francuski
    Doudou229
    Zgłoś

Hejka!

Ja u siebie, naprawdę raz na jakiś czas, wolę podać jogurt z koziego mleka... maślankę, trochę koziego twarożku albo odrobinę masła lub masło klarowane ^^

Przetłumaczony francuski
  • 45 komentarzy na temat 45

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post