Mój pies ma czerwoną końcówkę penisa

Le Cochon D'Inde Furtif
Le cochon d'inde furtif Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór wszystkim, mój szczeniak ma czerwoną i taką dosyć spiczastą końcówkę penisa. Chciałbym się dowiedzieć, czy to jest normalne, czy nie.

Dzięki.

Mój pies ma czerwoną końcówkę penisa

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

8 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Le Cochon D'Inde Furtif
    Zgłoś

Dzięki :)

Przetłumaczony francuski
    M
    Mel1 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Ok, no to po prostu kształt psiego penisa, całkowicie normalna sprawa. Nie wszystkie samce w świecie zwierząt mają takiego samego penisa! ;)
    Przetłumaczony francuski
    Le Cochon D'Inde Furtif
    Zgłoś

Nie, w sumie to nie martwiłem się samą erekcją, bo wiedziałem, z czego to wynika – tak jak wam już wyżej wyjaśniłem. Bardziej niepokoił mnie po prostu kształt samej końcówki penisa 😁.

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

No to w sumie nie rozumiem, dlaczego wrzuciłeś post na ten temat, skoro uważasz, że znasz odpowiedź ^^

Czego właściwie oczekujesz w odpowiedzi na swój post?

Przetłumaczony francuski
    Le Cochon D'Inde Furtif
    Zgłoś

Och, przepraszam, pomyliłem słowa, chodziło mi raczej o „leżeć”. Wielkie dzięki za waszą pomoc 🙂.

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

Na Twoich zdjęciach szczeniak wygląda raczej na to, że leży, a nie siedzi.

To, że ***** wysuwa się z napletka, gdy pies siada, nie ma nic wspólnego z masturbacją (to tylko takie typowo ludzkie, „męskie” dorabianie teorii) – to po prostu czysta mechanika. Mój pies siada i siusiak mu wychodzi. Żadna tam masturbacja czy podniecenie, zwykła mechanika.

A co do spiczastego kształtu – no cóż, to po prostu normalny wygląd psiego penisa ^^

Przetłumaczony francuski
    Le Cochon D'Inde Furtif
    Zgłoś

Właściwie, jeśli jego ***** wysunął się, gdy siedział, to myślę, że to przez to, że się masturbował (przepraszam za to słowo 😅) chwilę wcześniej. Jeśli chodzi o spacery, to nie wychodził od dłuższego czasu, bo był w trakcie leczenia. I wielkie dzięki za Twoją odpowiedź 😊.

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

Wizualnie wygląda to całkiem normalnie, może jest tylko lekko zaczerwienione.

Czy on często tak wystaje? To właśnie to wydaje mi się nienaturalne. Na zdjęciach szczeniak leży, a siusiak jest na wierzchu – to nie jest zbyt częsty widok.

Kiedy pies siedzi, to bardzo normalne, że ***** wysuwa się z napletka, ale w pozycji leżącej rzadko się to zdarza.

Ta bardziej czerwona końcówka może być podrażnieniem – ***** wysycha, gdy jest zbyt długo na wierzchu, a jego miejsce jest wewnątrz napletka.

Przetłumaczony francuski
  • 8 komentarzy na temat 8

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post