Mój pies ma czerwoną końcówkę penisa
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dzięki :)
Nie, w sumie to nie martwiłem się samą erekcją, bo wiedziałem, z czego to wynika – tak jak wam już wyżej wyjaśniłem. Bardziej niepokoił mnie po prostu kształt samej końcówki penisa 😁.
No to w sumie nie rozumiem, dlaczego wrzuciłeś post na ten temat, skoro uważasz, że znasz odpowiedź ^^
Czego właściwie oczekujesz w odpowiedzi na swój post?
Och, przepraszam, pomyliłem słowa, chodziło mi raczej o „leżeć”. Wielkie dzięki za waszą pomoc 🙂.
Na Twoich zdjęciach szczeniak wygląda raczej na to, że leży, a nie siedzi.
To, że ***** wysuwa się z napletka, gdy pies siada, nie ma nic wspólnego z masturbacją (to tylko takie typowo ludzkie, „męskie” dorabianie teorii) – to po prostu czysta mechanika. Mój pies siada i siusiak mu wychodzi. Żadna tam masturbacja czy podniecenie, zwykła mechanika.
A co do spiczastego kształtu – no cóż, to po prostu normalny wygląd psiego penisa ^^
Właściwie, jeśli jego ***** wysunął się, gdy siedział, to myślę, że to przez to, że się masturbował (przepraszam za to słowo 😅) chwilę wcześniej. Jeśli chodzi o spacery, to nie wychodził od dłuższego czasu, bo był w trakcie leczenia. I wielkie dzięki za Twoją odpowiedź 😊.
Wizualnie wygląda to całkiem normalnie, może jest tylko lekko zaczerwienione.
Czy on często tak wystaje? To właśnie to wydaje mi się nienaturalne. Na zdjęciach szczeniak leży, a siusiak jest na wierzchu – to nie jest zbyt częsty widok.
Kiedy pies siedzi, to bardzo normalne, że ***** wysuwa się z napletka, ale w pozycji leżącej rzadko się to zdarza.
Ta bardziej czerwona końcówka może być podrażnieniem – ***** wysycha, gdy jest zbyt długo na wierzchu, a jego miejsce jest wewnątrz napletka.
8 komentarzy na temat 8