Mój pies śpi pod kołdrą

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś
Cześć! Chciałabym po prostu zrozumieć, dlaczego ona tak bardzo lubi spać ze mną pod kołdrą. Wcale mi to nie przeszkadza, bo traktuję ją jak własną córkę (czy to się komuś podoba, czy nie) – zawsze była tak traktowana i jest dla mnie bardzo ważna! Zastanawiam się jednak, czy to nie jest dla niej w jakiś sposób niebezpieczne? Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi.
Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

9 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś

Ja bym się bała, że ona się udusi. No bo nawet przy -8000°C nie dałabym rady spać z głową pod kołdrą. Zaraz brakuje mi powietrza.

No to prawda, ja też bym tak nie mogła, ale w sumie dopóki ona jest szczęśliwa, to ja też się cieszę ^^

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Moim zdaniem to nie jest dla niej niebezpieczne, że śpi pod kołdrą, ale tak ogólnie, to spanie z psem w łóżku nie jest najlepszym pomysłem... Bo nawet najłagodniejszy pies może się przeciwko Tobie obrócić, jeśli go trochę niefortunnie popchniesz... No ale to zależy od psa! ;3

Uspokoję Was, ta psinka to prawdziwy skarb, nigdy nawet nie próbowała na mnie warknąć ^^ ale to prawda, to się może zdarzyć! Myślę jednak, że ona tego nie zrobi. Wiem, że nie powinnam była jej do tego przyzwyczajać i to moja wina, ale jak tylko trafiła do domu, to po prostu pękłam! To jest takie urocze ahahah

Przetłumaczony francuski
    Canelle,rosalie Et Lola
    Canelle,rosalie et lola Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Nie martw się, to nic niebezpiecznego. Skoro tam wchodzi pod spód, to znaczy, że ma na to ochotę i nie uważa, żeby to było groźne!!! 😁
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Ja nie myślę, żeby siedzenie pod kołdrą było dla niej jakoś niebezpieczne, ale tak ogólnie to spanie w łóżku nie jest najlepszym pomysłem... Nawet najłagodniejszy psiak może się odwinąć, jeśli go trochę mocniej przesuniesz czy przypadkiem pchniesz... No ale to już zależy od psa! ;3
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Ja bym się bała, że ona się udusi. No serio, nawet przy -8000°C nie potrafię spać z głową pod kołdrą. Zaraz brakuje mi powietrza.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Uff, ulżyło mi! Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi! :D
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć, nie martw się, to nic groźnego dla niej :) Mój pies też tak robi!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Cześć! Moja Dolly wieczorem, kiedy kładę się do łóżka, drapie mnie w nogę, żebym podniosła kołdrę, i śpi tak przez całą noc. Czuje się tam bezpiecznie i jest jej ciepło.

Moja druga sunia, Lola, zupełnie tego nie znosi.

Każdy pies jest po prostu inny i myślę, że nie ma w tym żadnego niebezpieczeństwa.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Moje robią dokładnie to samo, uwielbiają to! Też nigdy nie mogłem zrozumieć dlaczego...

Przetłumaczony francuski
  • 9 komentarzy na temat 9

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post