Moja sunia ma problem z szerokim otwieraniem pyszczka

Uzynougatinetigrou
Uzynougatinetigrou Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dzień dobry,

Zauważyłam, że moja suczka, która zazwyczaj jest bardzo skora do zabawy, od kilku dni przestała się bawić. Mamy w domu miesięczne niemowlę i szczerze mówiąc, na początku myślałam, że to z tego powodu – poświęcam dziecku mnóstwo uwagi, choć staram się spędzać czas z moimi psami, gdy maluch śpi... No ale mniejsza z tym.

Dzisiaj jednak zauważyłam, że ona ma wyraźny problem z otwieraniem pyszczka. Na przykład: kiedy ziewa, otwiera go tylko odrobinę... Kiedy próbujemy się bawić, nie potrafi złapać swojej zabawki...

Jak to w ogóle możliwe? Czy mogła jej się zablokować szczęka? Zupełnie nie wiem, co o tym myśleć :'( Jeśli macie jakieś pomysły, co to może być, dajcie znać...

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć!

Dajcie nam znać, co u Was słychać, proszę 🙂

Przetłumaczony francuski
    Uzynougatinetigrou
    Uzynougatinetigrou Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Tak, je i pije, ale właśnie zauważyłam, że za to w ogóle nie gryzie... I tak, próbowałam zajrzeć jej do pyszczka, ale nie otwiera go wystarczająco szeroko, jednak z tego, co widziałam, nie ma tam nic podejrzanego... Więc jutro z samego rana zadzwonię do weterynarza...

Przetłumaczony francuski
  • 12 komentarzy na temat 12

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post