Operacja starszego pieska

J
Julieeeeeeeeee Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś
Cześć wszystkim, bardzo się martwię. Jutro moja suczka, która ma 15 lat i 10 dni (to mały piesek, waży 6,3 kg), ma operację. Chodzi o guza, który pękł na plecach, powyżej prawej łapki. Sam zabieg ma potrwać około 20 minut – pani weterynarz usunie tę zmianę, zszyje ranę, a po 15 dniach mamy zgłosić się na zdjęcie szwów. Najbardziej jednak boję się narkozy i tego, że moja psinka się już nie obudzi. Czy ktoś z Was przechodził już operację u takiego psiego seniora? Jak to u Was wyglądało i jak piesek to zniósł?
Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

23 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Y
    Youki2010 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć!

Mój 15-letni psiak ma przepuklinę kręgosłupa (2. stopień). Na razie bierze leki, ale zastanawiam się, czy później nie będzie już za późno na operację?

Przetłumaczony francuski
    E
    Elowk Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzięki za wasze odpowiedzi, to bardzo miłe z waszej strony.

Dam wam znać w piątek, obiecuję.

Przetłumaczony francuski
    Ktrine37
    Ktrine37 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Dobry wieczór Elowk, skoro weterynarz zaproponował operację, to znaczy, że jest dobrej myśli, ale w pełni rozumiem Pani obawy. Proszę dać nam znać w piątek, czekamy na same dobre wieści 👌
    Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dobry wieczór

Wszystko będzie dobrze, zaufaj swojemu weterynarzowi, który zna Twojego pupila

Daj znać wkrótce, co u Was słychać

Może wrzucisz jakąś fotkę? 🙂

Przetłumaczony francuski
    E
    Elowk Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Dobry wieczór, no i przyszła kolej na mnie. Mój pies, który ma 15 lat i 8 miesięcy, musi przejść w piątek operację zerwanego więzadła krzyżowego. Miał już taki zabieg w 2018 roku na drugiej łapie. Razem z córką podjęłyśmy tę decyzję dla jego dobra – kuleje, a to przecież nie jest dla niego żadne życie. Ale obie strasznie się stresujemy, tak bardzo boimy się, że go stracimy. Dzięki, że mnie wysłuchaliście, dobrze mi zrobiło to, że mogłam do Was napisać. Miłego wieczoru.
    Przetłumaczony francuski
    Doudou229
    Doudou229 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dobry wieczór

Tak mi smutno dzisiaj, kiedy to czytam...

Jestem z Wami całym sercem po stracie Waszej ukochanej.

Trzymajcie się, bardzo współczuję, ten brak tak strasznie boli...

Przetłumaczony francuski
    J
    Julieeeeeeeeee Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Dobry wieczór, Dzięki za waszą wiadomość. Kiedy wróciłem z pracy, wziąłem moją sunię na ręce i dała mi do zrozumienia, że cierpi. Nie mogłem jej zostawić w takim stanie. Pani weterynarz przyjęła nas w trybie pilnym, była naprawdę kochana. Decyzję podjąłem natychmiast. Wiem, że miała u boku naszej rodziny wspaniałe życie. Nie chciałem, żeby w ogóle cierpiała. Dzisiaj odeszła za Tęczowy Most, chociaż na razie mam bardzo ciężkie serce, bo nie będzie jej rano przy mnie podczas śniadania i wieczorem, kiedy odpoczywam. Ale wiem, że tam, gdzie teraz jest, spotkała się ze swoją kuzynką, która odeszła rok temu.
    Przetłumaczony francuski
    Panthère Noire
    Panthère noire Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dobry wieczór,

tak strasznie mi przykro z powodu Twojego maleństwa... Tak bardzo się cieszyłam, że operacja się udała... Zrobiłaś dla swojej kochanej psinki wszystko, co było trzeba i wiem, że to trudne, bardzo trudne... Ale podjęłaś dla niej dobrą decyzję... Teraz już nie cierpi... Dużo sił...

Przetłumaczony francuski
    Tosca17
    Tosca17 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Och, tak mi strasznie przykro... zrobiliście wszystko, co było w waszej mocy

Przetłumaczony francuski
    Emla
    Emla Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Bałam się najgorszego, kiedy zobaczyłam twój poprzedni post...

Tak mi przykro...

Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 23

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post