Operacja starszego pieska

J
Julieeeeeeeeee Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś
Cześć wszystkim, bardzo się martwię. Jutro moja suczka, która ma 15 lat i 10 dni (to mały piesek, waży 6,3 kg), ma operację. Chodzi o guza, który pękł na plecach, powyżej prawej łapki. Sam zabieg ma potrwać około 20 minut – pani weterynarz usunie tę zmianę, zszyje ranę, a po 15 dniach mamy zgłosić się na zdjęcie szwów. Najbardziej jednak boję się narkozy i tego, że moja psinka się już nie obudzi. Czy ktoś z Was przechodził już operację u takiego psiego seniora? Jak to u Was wyglądało i jak piesek to zniósł?
Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

23 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • J
    Zgłoś
    Wracam na chwilę, żeby dać wam znać, co u nas... Moja Didine odeszła za tęczowy most 🌟 Bardzo źle zniosła to, co działo się później, i zaczęła mieć mnóstwo problemów (traciła równowagę, pojawiło się krwawienie z dróg rodnych). Musiałam podjąć tę najtrudniejszą decyzję...
    Przetłumaczony francuski
    Tosca17
    Tosca17 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Super! Wymiziaj malutką i spokojnego odpoczynku.

Przetłumaczony francuski
    J
    Zgłoś
    Dzięki za wasze wiadomości.
    Przetłumaczony francuski
    J
    Zgłoś
    Wielkie dzięki za wasze wiadomości 👌
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzięki za te dobre wieści! Aż miło się to czyta... 😉

Przetłumaczony francuski
    A
    Anaconda Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Bardzo się cieszę z powodu Twojej psinki 👋

Przetłumaczony francuski
    J
    Zgłoś

Wszystko poszło dobrze. Jestem mega zaskoczona moją sunią, czuje się naprawdę świetnie. W prezencie została nam ładna blizna, ale szczerze mówiąc – ona, która nigdy wcześniej nie opuszczała domu, znalazła się w obcym miejscu wśród obcych ludzi i w ogóle jej to nie zestresowało. Musiała zrozumieć, że to dla jej dobra. Ale mi ulżyło 😁

Zobaczymy, co przyniosą kolejne dni, ale na ten moment wszystko jest w porządku.

Przetłumaczony francuski
    Tosca17
    Tosca17 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Trzymaj się, będzie dobrze... Weterynarze mają przecież wprawę, na pewno będą bardzo uważać... Daj nam koniecznie znać, co i jak. Moja sunia była sterylizowana dosyć młodo, miała półtora roku, ale jest chora na padaczkę. Weci naprawdę bardzo uważali. Ja strasznie panikowałam, ale mocniej pilnowali jej przy wybudzaniu i wszystko poszło dobrze...
    Przetłumaczony francuski
  • 20 komentarzy na temat 23

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post