Pies amstaff mix bully
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Mówię tylko, że te psy mają złą opinię przez złych właścicieli i tak, kocham zwierzęta.
Nie jestem okrutny, nigdy nie powiedziałem, że chcę, żeby nie mógł biegać luzem i żeby musiał nosić kaganiec.
Swoją drogą, nigdy nie czytałem nic równie głupiego i naprawdę trzeba nie mieć szacunku do zwierząt, żeby robić takie krzyżówki.
Nie wiem, czy wy też byliście kiedyś młodzi jak każdy, ale mam pytanie – czy nie zdarzyło wam się nigdy, że macie psa, a inne osoby bez przerwy was poniżają, bo myślą, że jesteście jakimiś złymi właścicielami?
Ticrabe, masz 12 lat, masz lepsze rzeczy do roboty niż posiadanie własnego psa tylko dla siebie, którego zresztą i tak nie mogłabyś sama wyprowadzać, bo jesteś niepełnoletnia, a w przypadku psów z listy ras agresywnych jest to nielegalne. Przestań kaprysić, a jak będziesz dorosła I dojrzała, to wtedy będziesz mogła mieć psa. Pies to nie pluszak i to nie tylko sama radość.
Myślisz, że nie wiem, że to nie jest maskotka? No serio, za kogo wy mnie uważacie??
Pewnie myślicie, że jestem jednym z tych dzieciaków, które nie mają czasu na zajmowanie się psem i tylko cały czas grają w gry – jeśli tak, to grubo się mylicie.
Powiedz tej osobie, która chce skrzyżować swojego bully’ego z amstaffem, że grozi jej za to 6 miesięcy więzienia i około 65 000 zł grzywny. :)
Swoją drogą, nigdy nie czytałem nic równie głupiego – trzeba naprawdę nie mieć szacunku do zwierząt, żeby robić takie krzyżówki.