Brzydki zapach z pyszczka szczeniaka

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Brzydki zapach z pyszczka szczeniaka

Cześć!

Piszę do was, bo niedawno zamieszkał ze mną mały jack russell – to 2-miesięczna suczka, której z pyszczka „jedzie kiełbasą”...

Na początku myślałam, że tam, gdzie była wcześniej, po prostu ją nią karmili, ale odkąd jest u mnie, je tylko karmę, a nic się nie zmieniło...

W środę idziemy do weterynarza, ale czy w międzyczasie macie może jakieś pomysły, o co może chodzić?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

15 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś
    No tak, wiem, że to nie pachnie jak kiełbasa lol, ale z drugiej strony, jeśli to jego pierwszy szczeniak, to można się pomylić, nie wiem. No i serio, ja też uwielbiam zapach niemowlaka, chociaż ten rodzaj zapachu jest trochę dziwny, mam nadzieję, że mu to przejdzie.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Matekk, oddech maluchów wcale nie pachnie kiełbasą, ja tam lubię zapach szczenięcego oddechu.

Kamień nazębny, słaba karma, zęby mleczne – przyczyn może być mnóstwo. Twój weterynarz ci powie.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Słyszałem, że to może być przez mleczaki, ale lepiej pogadaj o tym ze swoim weterynarzem.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Alexabby,

Myślę, że skoro idziesz do weterynarza w środę, to koniecznie musisz mu o tym wspomnieć. Właśnie rozmawialiśmy w innym wątku z jedną dziewczyną, której szczeniak też śmierdzi rybą!!!

To mogą być gruczoły okołoodbytowe itp...

Ale skoro widzisz się z wetem pojutrze, to po prostu mu o tym powiedz. Do tego czasu niestety niewiele da się zrobić!!

Twój szczeniak zostanie przebadany i wtedy pogadaj z weterynarzem o tym zapachu!!

Laurence i jej Arka Noego

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Cześć, jesteś pewny, że to nie po prostu zapach malucha? Bo maluchy mają jednak taki specyficzny oddech, chociaż go nie wąchałam lol

Przetłumaczony francuski
  • 15 komentarzy na temat 15

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post