Brzydki zapach z pyszczka szczeniaka
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Matekk, oddech maluchów wcale nie pachnie kiełbasą, ja tam lubię zapach szczenięcego oddechu.
Kamień nazębny, słaba karma, zęby mleczne – przyczyn może być mnóstwo. Twój weterynarz ci powie.
Słyszałem, że to może być przez mleczaki, ale lepiej pogadaj o tym ze swoim weterynarzem.
Alexabby,
Myślę, że skoro idziesz do weterynarza w środę, to koniecznie musisz mu o tym wspomnieć. Właśnie rozmawialiśmy w innym wątku z jedną dziewczyną, której szczeniak też śmierdzi rybą!!!
To mogą być gruczoły okołoodbytowe itp...
Ale skoro widzisz się z wetem pojutrze, to po prostu mu o tym powiedz. Do tego czasu niestety niewiele da się zrobić!!
Twój szczeniak zostanie przebadany i wtedy pogadaj z weterynarzem o tym zapachu!!
Laurence i jej Arka Noego
Cześć, jesteś pewny, że to nie po prostu zapach malucha? Bo maluchy mają jednak taki specyficzny oddech, chociaż go nie wąchałam lol
15 komentarzy na temat 15