Dziwne zachowanie z ukochaną przytulanką
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Mercotte, w jakim wieku jest Twój chłopak? Może potrzebuje trochę czułości, która przypomina mu mamę albo rodzeństwo? Masz go już długo?
Mój to samczyk i ma taki mały dywanik, który zwija w kulkę i bierze do pyszczka. Śpi z nim albo gapi się na was, trzymając go w mordce. Jest przesłodki! Dlaczego on właściwie tak robi? Może to po prostu jego ukochana przytulanka?
Spokojnie, po prostu jesteś teraz trochę zagubiona...
Tak, tak, nasz hodowca też nam powtarzał, żeby nie kupować piszczących zabawek!
Samsam zachowuje się teraz tak, jakby miała szczeniaki, więc traktuje swoje pluszaki i inne rzeczy jak własne dzieci. Ma już nawet pokarm, co trzeba koniecznie wyleczyć u weterynarza, bo inaczej mogą pojawić się komplikacje.
Czym właściwie jest ciąża urojona?
Jest już lepiej, tak :)
Ale wiesz, to może brzmieć dziwnie, ale dostała inną przytulankę, która też piszczy. I faktycznie, jak tylko ten pluszak zapiszczy, ona wszystko przerywa i robi się dla niego mega delikatna. Mój chłopak powiedział mi, żebym przestała nim piszczeć, bo ona myśli, że to płaczący szczeniaczek. Myślisz, że to możliwe? 🤪