Dziwne zachowanie z ukochaną przytulanką

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim,

Próbuję zrozumieć, dlaczego Fiona tak się „zachowuje” ze swoją przytulanką. Kilka dni temu dostała nową maskotkę i od tego czasu zachowuje się przy niej naprawdę dziwnie.

Dziwne zachowanie z ukochaną przytulanką

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

70 odpowiedzi
Sortuj według:
  • N
    Nana92 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć wszystkim, Mamy 10-letnią suczkę yorka i od 3 dni dziwnie się zachowuje ze swoją pluszową zabawką (którą normalnie zazwyczaj rozszarpuje). Piszczy, kiedy nie ma jej przy sobie, chowa się z nią i mało je... Bardzo się martwimy, a nasz weterynarz będzie dostępny dopiero za tydzień. Z tego, co rozumiem, to wygląda na ciążę urojoną, prawda?
    Przetłumaczony francuski
    G
    Glagla Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Moja robi tak od małego. Jest wysterylizowana, ma 12 lat i to buldog francuski. Po prostu jej na to pozwalam i nie zawracam jej głowy.
    Przetłumaczony francuski
    L
    Lollooo Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Dzień dobry, mój jack robi to samo, tyle że to samiec. Czy możecie mi wyjaśnić, o co w tym chodzi?
    Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Mercotte, w jakim wieku jest Twój chłopak? Może potrzebuje trochę czułości, która przypomina mu mamę albo rodzeństwo? Masz go już długo?

Przetłumaczony francuski
    M
    Mercotte Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Mój to samczyk i ma taki mały dywanik, który zwija w kulkę i bierze do pyszczka. Śpi z nim albo gapi się na was, trzymając go w mordce. Jest przesłodki! Dlaczego on właściwie tak robi? Może to po prostu jego ukochana przytulanka?

Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Zgłoś

Spokojnie, po prostu jesteś teraz trochę zagubiona...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Serio? Kurczę, miał rację! A ja mu powtarzałam „nie no, to niemożliwe, bez przesady...”, no i teraz głupio wyszło! Dzięki Tania ;)
    Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Zgłoś

Tak, tak, nasz hodowca też nam powtarzał, żeby nie kupować piszczących zabawek!

Samsam zachowuje się teraz tak, jakby miała szczeniaki, więc traktuje swoje pluszaki i inne rzeczy jak własne dzieci. Ma już nawet pokarm, co trzeba koniecznie wyleczyć u weterynarza, bo inaczej mogą pojawić się komplikacje.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Czym właściwie jest ciąża urojona?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Jest już lepiej, tak :)

Ale wiesz, to może brzmieć dziwnie, ale dostała inną przytulankę, która też piszczy. I faktycznie, jak tylko ten pluszak zapiszczy, ona wszystko przerywa i robi się dla niego mega delikatna. Mój chłopak powiedział mi, żebym przestała nim piszczeć, bo ona myśli, że to płaczący szczeniaczek. Myślisz, że to możliwe? 🤪

Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 70

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post