Dziwne zachowanie z ukochaną przytulanką

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim,

Próbuję zrozumieć, dlaczego Fiona tak się „zachowuje” ze swoją przytulanką. Kilka dni temu dostała nową maskotkę i od tego czasu zachowuje się przy niej naprawdę dziwnie.

Dziwne zachowanie z ukochaną przytulanką

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

70 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Praliner, żeby wyciszyć laktację, pani weterynarz dała nam zioła – niepokalanek i karczoch. Wygląda na to, że działa!!

Tshika, miłego dnia i wyluzuj!! Buziaki, myślę o Was

Przetłumaczony francuski
    Praliner
    Praliner Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Twoja sunia ma ciążę urojoną. Moja niestety też i szczerze mówiąc, nie mam na to żadnego cudownego sposobu. Zazwyczaj trwa to tydzień, maksymalnie trzy, i zdarza się dwa lub trzy razy w roku. Powodzenia! ✌
    Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Tak, więc zobaczymy w piątek, tak będzie najlepiej. A jeśli to faktycznie to, to wzięłam już wolne na początku marca, żeby przełożyć sterylkę (wieczna panikara ze mnie ^^)

Tania, czy Géné robi ci tak przy każdej cieczce? U wilczaków cieczki są chyba rzadsze, co nie (raz w roku)?

Normalnie tak, raz w roku, ale Génésys jest nieregularna i ma je dwa razy w roku. Ale krwawienia jest bardzo mało. I tak, to ciąża urojona.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Nie ma sprawy, Junlo! :)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Hej, byłam wczoraj cały dzień na spotkaniach, więc dopiero dzisiaj nadrabiam zaległości i czytam o tych małych komplikacjach u Fifi. No ale na razie bez paniki... trzeba być cierpliwym (choć to nie jest moja mocna strona) aż do piątku...

Angéline, dawaj koniecznie znać, co u Twoich dziewczyn!!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Ok, jasne, to bardzo miłe :)

No cóż... teraz to zajadam XD stres! Tak, dzisiaj zaplanowałam wielkie sprzątanie mieszkania ^^

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Zajmij czymś głowę! Idź na zakupy, spotkaj się ze znajomymi albo posprzątaj ^^

Nie ma sprawy, dam znać w piątek. Wpadnę na Twój post pod koniec dnia, żeby zobaczyć, co słychać u Twojej dwójki.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Ojej, jak ja Cię rozumiem ^^ moje kotki mają dzisiaj sterylizację... Haaa, palę jedną fajkę za drugą (wiem, że to nic dobrego...), ale tak mi teraz dziwnie bez ich szaleństw w całym mieszkaniu.

Daj znać koniecznie później, co tam u Twojej małej, dobrze?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Tak, więc zobaczymy w piątek, tak będzie najlepiej. Jeśli to faktycznie to, to wzięłam już sobie wolne na początku marca, żeby przełożyć sterylizację (taka już ze mnie panikara ^^)

Tania, czy Géné robi Ci tak przy każdej cieczce? U wilczaków cieczki są chyba rzadsze, co nie (raz w roku)?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No tak, to prawda, że jak się na coś takiego patrzy samemu, to bywa ciężko, zwłaszcza że człowiek boi się cokolwiek dotknąć czy coś zrobić.

Przetłumaczony francuski
  • 30 komentarzy na temat 70

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post