Dziwne zachowanie z ukochaną przytulanką
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
„Suczka izoluje się, przygotowuje gniazdo, jej sutki powiększają się i wydzielają białawą lub brązową substancję (przypominającą mleko), staje się nerwowa i drażliwa, uporczywie wylizuje **** i sutki, mniej się rusza i nie chce jeść. Niektóre szukają lalek, pluszaków czy poduszek, które zanoszą do legowiska lub w miejsce, gdzie przygotowały gniazdo, i traktują je jak szczeniaki”.
Objawy wyczytane na Wamiz. Czy poza tym pluszakiem wszystko się u Ciebie zgadza?
Jej zdrowie jest najważniejsze, to jasne! Jeśli operacja odbędzie się w piątek, będziemy mieli jeden kłopot z głowy. Ona ma to kompletnie gdzieś, to oczywiste. Jeśli operacja nie będzie mogła się odbyć, przesuniemy urlop na koniec lutego, żeby móc się nią porządnie zaopiekować, tak jak należy. W sumie to żaden wielki problem.
To bardzo miłe 😳
Cześć tshika.
Daj znać, co u małej.
Sprawdzałaś jej sutki?
:) Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze z Twoją małą!
Oczywiście ;)
No tak, ale problem w tym, że zobowiązałam się w schronisku do sterylizacji maksymalnie 6 miesięcy po adopcji. Już i tak jesteśmy po terminie przez te jej problemy z nużycą, a teraz to by się znowu wszystko przesunęło w czasie...
Wiadomo, nie są głupi i rozumieją sytuację, no ale i tak mnie to gryzie.
No to mam nadzieję, że to jednak nie to, ale tak jak pisałam, u suczek całkiem dobrze się to „leczy” :)