Mały guzek przy penisie
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dobry wieczór, mój pies ma dokładnie to samo, co na zdjęciu. Wcale tego nie podgryza, a to na pewno nie jest też erekcja!... ***** jest cały spuchnięty i zaraz pod spodem są te dwie dziwne kulki, a to nie są jądra. Nic w tym nie wygląda normalnie. Mam trzy samce i pierwszy raz widzę coś takiego.
Czy to możliwe, że to ugryzienie jakiegoś owada?..
Dobry wieczór, mój pies ma dokładnie to samo, co na zdjęciu. Wcale tego nie podgryza, a to na pewno nie jest też erekcja!... ***** jest cały spuchnięty i zaraz pod spodem są te dwie dziwne kulki, a to nie są jądra. Nic w tym nie wygląda normalnie. Mam trzy samce i pierwszy raz widzę coś takiego.
To po prostu erekcja, nie widzę, co behawiorysta mógłby tu zdziałać. haha
Te dwie małe kuleczki to norma, mój pies ma dokładnie to samo.
A co do reszty – czy weterynarz sprawdzał, czy piesek nie ma przypadkiem zatkanych gruczołów okołoodbytowych?
No, mój psiak po kastracji ma dokładnie to samo...
Widać to jednak tylko wtedy, gdy skóra jest napięta i kiedy leży na plecach.