Mały guzek przy penisie

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć

Pewnie martwię się niepotrzebnie, ale od jakiegoś czasu mój pies podgryza sobie ogon i *****, a od czasu do czasu gryzie się też po jajkach :/

Byłem u weterynarza, który powiedział, że to może być mała ranka, która go swędzi, więc dostał zastrzyk z kortyzonu (tak mi się wydaje), ale nic się nie zmieniło.

Wróciłem do weterynarza i zdecydowaliśmy się podać mu leki uspokajające, bo pani doktor uważa, że to objaw na tle psychicznym.

Ale on nadal się podgryza.

Dzisiaj po powrocie z pracy zauważyłem dwie małe kulki na środku jego siusiaka.

Zupełnie nie wiem, czy to normalne, czy nie?

Może ktoś z Was mógłby mi podpowiedzieć, dlaczego mój pies się podgryza i czy to zgrubienie w okolicach penisa jest normalne?

Mały guzek przy penisie

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

22 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • A
    Agaathefzk Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć, mój Jack Russell ma prawie 2 lata i ma coś podobnego jak na zdjęciu, ale u niego jest tylko jedna taka gulka, do tego mniejsza. Zauważyłem, że wylizuje to miejsce... mam wrażenie, jakby coś go ugryzło. To nie jest erekcja, ale tam, gdzie jest ta kulka... czy to coś bardzo poważnego? Możecie mi jakoś pomóc?! Dajcie znać, czy Wasi weterynarze mówili Wam coś o czymś takim? Dzięki!
    Przetłumaczony francuski
    A
    Agaathefzk Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć, mój Jack Russell ma prawie 2 lata i ma coś takiego jak na zdjęciu, tyle że tylko jedną kuleczkę i to mniejszą. Zauważyłem, że wylizuje to miejsce... Mam wrażenie, jakby go coś ugryzło. To nie jest erekcja, ale czy w tym miejscu to coś bardzo poważnego? Możecie mi pomóc?! Dajcie znać, czy Wasi weterynarze coś o tym mówili? Dzięki.
    Przetłumaczony francuski
    M
    Marion97410 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dobry wieczór, mój pies ma dokładnie to samo, co na zdjęciu. Wcale tego nie podgryza, a to na pewno nie jest też erekcja!... ***** jest cały spuchnięty i zaraz pod spodem są te dwie dziwne kulki, a to nie są jądra. Nic w tym nie wygląda normalnie. Mam trzy samce i pierwszy raz widzę coś takiego.

Czy to możliwe, że to ugryzienie jakiegoś owada?..

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

Dobry wieczór, mój pies ma dokładnie to samo, co na zdjęciu. Wcale tego nie podgryza, a to na pewno nie jest też erekcja!... ***** jest cały spuchnięty i zaraz pod spodem są te dwie dziwne kulki, a to nie są jądra. Nic w tym nie wygląda normalnie. Mam trzy samce i pierwszy raz widzę coś takiego.

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć, mój kot ma krostki na siusiaku.
    Przetłumaczony francuski
    Wolfman
    Wolfman Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

To po prostu erekcja, nie widzę, co behawiorysta mógłby tu zdziałać. haha

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć wszystkim! Mój owczarek niemiecki ma dokładnie taką samą gulkę!!! Strasznie się martwimy!! Choć z zachowania nasz pies w ogóle się nie zmienił!!!! Jutro dzwonię do weterynarza!!!! Bo nie chciałabym, żeby to był jakiś nowotwór!!! Jeśli ktoś mógłby mnie jakoś uspokoić!!! Byłoby super!!!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Te dwie małe kuleczki to norma, mój pies ma dokładnie to samo.

A co do reszty – czy weterynarz sprawdzał, czy piesek nie ma przypadkiem zatkanych gruczołów okołoodbytowych?

Przetłumaczony francuski
    C
    Caroline-eg Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

No, mój psiak po kastracji ma dokładnie to samo...

Widać to jednak tylko wtedy, gdy skóra jest napięta i kiedy leży na plecach.

Przetłumaczony francuski
  • 20 komentarzy na temat 22

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post