Mały guzek przy penisie

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć

Pewnie martwię się niepotrzebnie, ale od jakiegoś czasu mój pies podgryza sobie ogon i *****, a od czasu do czasu gryzie się też po jajkach :/

Byłem u weterynarza, który powiedział, że to może być mała ranka, która go swędzi, więc dostał zastrzyk z kortyzonu (tak mi się wydaje), ale nic się nie zmieniło.

Wróciłem do weterynarza i zdecydowaliśmy się podać mu leki uspokajające, bo pani doktor uważa, że to objaw na tle psychicznym.

Ale on nadal się podgryza.

Dzisiaj po powrocie z pracy zauważyłem dwie małe kulki na środku jego siusiaka.

Zupełnie nie wiem, czy to normalne, czy nie?

Może ktoś z Was mógłby mi podpowiedzieć, dlaczego mój pies się podgryza i czy to zgrubienie w okolicach penisa jest normalne?

Mały guzek przy penisie

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

22 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Solenneb
    Solenneb Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Jeśli chodzi o te kulki przy penisie, to po prostu erekcja! Nie ma w tym nic niepokojącego!

Co do reszty, to nie wiem...

ps: mała prośba, postaraj się o nieco lepsze słownictwo, proszę... ;)

Przetłumaczony francuski
    Célineo
    Célineo Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

To normalne...

http://www.rencontre-animaux.fr/info-appareil-reproducteur-chien.html

Jeśli weterynarz uważa, że to lizanie ma podłoże behawioralne, to zamiast od razu wdrażać leczenie farmakologiczne, warto byłoby skonsultować się z psim behawiorystą 😉

Przetłumaczony francuski
  • 22 komentarzy na temat 22

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post