Mój pies robi zdecydowanie za dużo kup każdego dnia

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór,

Mam jack russella (miks z foksterierem), ma 2 lata. Daję mu jedną miskę rano i jedną wieczorem, wychodzę z nim 3 albo 4 razy dziennie na jakieś 30 minut do godziny. Mimo to, on robi przynajmniej 4 kupy na każdym spacerze! Był odrobaczany, wszystko zrobione... Czy to normalne, żeby załatwiał się aż tyle razy?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

13 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Enicia
    Enicia Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry,

Często liczba wypróżnień jest powiązana z dietą... Kiedyś mój pies jadł marketówki i robił 4 śmierdzące kupy dziennie. Odkąd przeszedł na karmę bezzbożową, załatwia się tylko raz lub dwa razy na dobę i skończyły się problemy z gazami... Ale 4 wypróżnienia na jednym spacerze to już pewnie coś więcej niż tylko kwestia jedzenia, tu może leżeć jakiś inny problem.....

Przetłumaczony francuski
    Stella42
    Stella42 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Miałam ten sam problem z moją sunią przez jakiś czas, a potem pojawiły się kolejne objawy, w tym biegunka z krwią. Okazało się, że suczka ma po prostu nadwrażliwość układu pokarmowego. Problem udało się rozwiązać dzięki codziennemu podawaniu leku Ulgastran (substancja czynna: sukralfat) i karmie weterynaryjnej. Koniecznie zabierz swojego psa do weterynarza, bo trzeba znaleźć przyczynę tych dolegliwości.
    Przetłumaczony francuski
    Humeur-De-Chien
    Humeur-de-chien Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry,

Nie, to nie wydaje mi się normalne.

Pierwszą rzeczą, jaką powinieneś zrobić, to zabranie psa do weterynarza.

Co dokładnie dajesz mu do jedzenia?

Przetłumaczony francuski
  • 13 komentarzy na temat 13

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post