Moja sunia podskakuje na tylnych łapkach
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dobrze znam ten temat, bo mam jacka i to już mój drugi pies tej rasy. To typowa przypadłość u wszystkich terrierów, a mianowicie małe skrzywienie kręgosłupa na wysokości tylnych łap. Wystarczy, że osteopata to nastawi, a potem trzeba dopilnować, żeby pies miał trochę spokoju, żeby wszystko zostało na swoim miejscu. Z jackiem nie jest to proste! Raz już to załatwiałam, ale będę musiała znowu ją pokazać specjaliście, bo znowu zaczyna tak podskakiwać. Warto jednak wiedzieć, że to nic groźnego i większość z nich ma tę wadę przez całe życie. Jednak takie nastawienie pozwala uniknąć problemów z artrozą i zwyrodnieniami w przyszłości. Więc albo można to tak zostawić, albo udać się do dobrego osteopaty. Jak przyjrzycie się bliżej terrierom, to zauważycie, że większość ma ten drobny mankament.
Jeszcze nie udało mi się nagrać filmiku mojej suni. U nas leje jak z cebra!
Jak tylko zrobi się sucho, postaram się ją nagrać 😁
Spoko, nic nie szkodzi 😌
Bo kliknąłem w ikonkę wideo i wyskakuje „adres Twojego filmu na YouTube”.
Zobaczymy, jak to będzie
Eee... kompletnie nie wiem :/
Spoko, żaden problem 😌
A tak przy okazji, czy żeby wrzucić tutaj filmik, koniecznie trzeba to robić przez YouTube'a?
Jak Ci się uda, to chętnie zobaczę – dam znać, czy moja robi dokładnie to samo ;)
Nie, nie mam filmiku, ale spróbuję go nagrać później na spacerze.
Z tymi mrówkami to też nie wiem...
Może po prostu ma ochotę sobie tak podskakiwać, jak to robią dziewczyny? ^^
To i tak dziwne. Ale pocieszyło mnie to, że nie tylko ona jedna tak robi.