Przetłumaczony francuski
Guzek na głowie mojego psa
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Chcesz zabrać udział w dyskusji?
6 odpowiedzi
Sortuj według:
Dobry wieczór, moja suczka dalmatyńczyka ma taką gulę na głowie... Ma to już od co najmniej 3 dni i wcale nie wygląda na to, żeby to znikało.
Przetłumaczony francuski
Czy ten guzek jest duży? Bo jeśli jest mały, to nic groźnego. Mój pies ma dwa małe guzki, takie około 5 mm, i na wierzchu jest mały strupek. Byliśmy u weterynarza i powiedział, że to nic poważnego i żeby tego nie drapać, tylko po prostu zostawić 🙂
Przetłumaczony francuski
Może nie warto od razu biec do weterynarza, bo niektóre rasy psów mają po prostu taką wypukłość z tyłu czaszki – taka ich budowa. U psów w typie labradora jest to jak najbardziej możliwe. Zanim umówisz wizytę, zadzwoń do swojego weterynarza, zapytaj go o zdanie i opisz mu całą sytuację :)
Ale jeśli ta kulka jest w innym miejscu niż tył czaszki, to wtedy faktycznie może to być nieco bardziej niepokojące.
Przetłumaczony francuski
Okej, dzięki. Umówię się do weterynarza.
Przetłumaczony francuski
Może wrzucisz jakąś fotkę? Uważaj, bo to może być cysta albo guz, a to może się zmieniać i rosnąć. Najlepiej będzie, jak pójdziesz z tym do weterynarza.
Przetłumaczony francuski
Szybko do weterynarza!!
To może być guz...
Przetłumaczony francuski
6 komentarzy na temat 6
Te tematy mogą cię zainteresować
Dowiedz się więcej