Mój pies atakuje gniazdka elektryczne
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Szczerze mówiąc, tutaj nie mam pojęcia... Pozwolę więc odpowiedzieć tym, którzy wiedzą więcej na ten temat :/
Od razu zaznaczę, że jestem przeciwna temu, żeby zostawała na dworze, kiedy nas nie ma (mam na myśli siedzenie na zewnątrz cały czas bez dostępu do domu).
Raz rano i raz wieczorem.
Wydaje mi się, że ona nas teraz trochę testuje. Mój partner był z nią na spacerze i zaraz po powrocie, kiedy on poszedł się myć, ona – po raz pierwszy w życiu – zaczęła robić dziury w kanapie. Zastanawiam się, czy ona w ogóle dobrze czuje się w domu, bo na dworze jest taka radosna, biega itd. Nie mam już pojęcia, co robić, zwłaszcza że wcześniej nigdy czegoś takiego nie robiła.
Tak, to wręcz bardzo niebezpieczne. Ile razy dziennie wychodzi i na jak długo (nie licząc czasu w ogrodzie)?
Cześć,
O tak, zabawek to ona ma mnóstwo (może nawet za dużo). Wszelkiego rodzaju i rozmiaru: gryzaki, piłki, ringi itd.
Mamy ogród, w którym bardzo dużo się rusza, a oprócz tego chodzimy na długie spacery i wspólnie się bawimy...
Naprawdę nie wiemy już, co robić, i bardzo się o nią martwimy. Bo poza tym to nasze ukochane maleństwo, ale to zachowanie może być dla niej naprawdę niebezpieczne... 😞
Dzień dobry, czy ta mała ma wystarczająco dużo ruchu?! Czy ma jakieś zabawki zajmujące, kiedy nie ma was w domu?!
9 komentarzy na temat 9