zimne uszy
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Może najlepiej będzie mimo wszystko zadzwonić do weterynarza i podpytać go o zdanie? Choć wydaje mi się, że to najprawdopodobniej cieczka, nie mogę ci tego potwierdzić na sto procent...
Myślę podobnie jak Kayouwiro – weterynarz, tak jak każdy inny lekarz, potrafi odróżnić sytuację, która wymaga natychmiastowej reakcji, od czegoś, co może poczekać. To właśnie weterynarz będzie najlepiej wiedział, co z tym wszystkim zrobić. Trzymajcie się i dużo zdrówka dla psinki – daj nam koniecznie znać, gdy tylko będziesz mieć jakieś wieści.
Weterynarz, który przyjmuje TYLKO na umówione wizyty? Słabo to wygląda... Może lepiej pójść do kogoś innego...
Na Twoim miejscu zadzwoniłbym do nich i wyjaśnił całą sytuację (oraz to, od jak dawna to trwa). Powiedzą Ci, czy możesz coś zrobić w oczekiwaniu na wizytę (jeśli uznają, że to nic poważnego), czy masz przyjechać od razu. W każdym razie u mojego weterynarza właśnie tak to działa.
Jeśli nie dadzą Ci terminu w ciągu najbliższych 10 dni, po prostu idź do innego.
Okej, dzięki, tylko problem w tym, że u nas trzeba się wcześniej umawiać na wizytę, ostatnim razem czekałem aż 10 dni.
6 komentarzy na temat 6