Czy mój maltańczyk jest za duży?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Hej, mój maltańczyk waży 9 kg i ma 35 cm wzrostu. Czy to normalne? Z góry dziękuję za pomoc.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

15 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś
    Cześć, moja żona kupiła szczeniaka maltańczyka za około 3000 zł w marcu 2010 roku w sklepie, przy którym odbywała się akurat wystawa psów. Mówili nam wtedy, że to maltańczyk z rodowodem, ale spoza głównego związku kynologicznego. Dzisiaj ten sam piesek waży 9 kg i ma 35 cm wzrostu. Czy to jest normalne? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Właśnie sprawdziłem wzorzec wielkości dla biszona – nie powinien on przekraczać 30 cm w kłębie.

Mierzyłeś go już?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Zgadzam się z Tobą, Cath... to musi być jakiś mieszaniec...

Hop hop, Potam.... gdzie się chowasz?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No tak, faktycznie wydaje się całkiem spory!!! Jesteś pewien, że nie jest zmieszany z pudlem albo nie wiadomo z czym????

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Zjada za dużo zupki!!! lol

Nie znam się za bardzo na biszonach, ale widzę jego zdjęcie na Twoim profilu – faktycznie jest większy niż inne biszony. To jakiś mix?

Przetłumaczony francuski
  • 15 komentarzy na temat 15

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post