Mój pies ugryzł mysz polną
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Jak większość tych małych bestii! Niestety, każdego dnia razem z bratem musimy sprzątać sprzed domu zazwyczaj po dwie myszy, myszarki, nornice albo szczury, które tam zostawia!
Super, że wciąż jest taki upierdliwy... To znaczy, że po prostu świetnie się czuje! 😁
To prawda, z tymi żabami... to musi być coś specyficznego!
I Love Pet, tak, najważniejsze, że u niego wszystko w porządku. :)
Ostatecznie, kilka minut po tym, jak Snoopy go ugryzł, odszedł. :/
Spokojnie, to nic takiego!
Moja sunia już kiedyś schrupała mysz...
Dla niej to nic nadzwyczajnego – to mi po prostu było żal tej myszki!
Nie martw się, wszystko z nim w porządku, to najważniejsze ^^ a co się stało z tą myszką polną?
Haha, uspokoiliście mnie w takim razie. :3
Myślę, że chciał się nim pobawić, ale tamten zwiał tak szybko, że pewnie się obraził i go dziabnął. x)
W każdym razie macie rację, czuje się dobrze i nadal jest tak samo... upierdliwy. (a)
Osobiście wolę, żeby trzymał się myszy polnych zamiast żab... :p
W każdym razie wielkie dzięki. :) Muszę przestać tak panikować, zazwyczaj to nic poważnego. ^^'
Sama nie wiem... byłam bardzo zaskoczona... nigdy więcej nie widziałam, żeby to powtórzył. No ale wiadomo, nie zawsze jestem tuż przy nim lol
Trzeba przyznać, że to łowca małych robaczków. Prawdziwy z niego lisek lol
Lol mój pies połyka żaby żywcem i rozpruwa myszy, szczury i inne małe stworzonka... i ma się świetnie
Moja wciągała je w całości jeszcze parę miesięcy temu (zanim przeszła na barfa) i ma się świetnie :D
To nie ja je wyłapałam, ale wszystkie były dość strachliwe, a moja była z nich wszystkich najgorsza.
W swoim świecie czuły się okej, ale w świecie ludzi... to był dla nich totalny stres!