Kojec dla szczeniaka na noc?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
No dobrze, skoro u niej wszystko w porządku, to najważniejsze.
Dzięki za wieści. Mam nadzieję, że jeszcze wróci na forum.
Jej analizy behawioralne były bardzo ciekawe, a komentarze zawsze trafne.
Wciąż mamy ze sobą kontakt, ale rozmawiamy o psach. Nie znam powodów jego odejścia, ale pewnie coś w tym jest.
Abbyo, to dlatego Lorna odeszła? 🙄
Masz jakieś wieści?
Przepraszam, że zaśmiecam ten wątek, ale patrząc na to, w jakim jest teraz stanie, to chyba i tak już bez znaczenia...
????
Wygląda na to, że będziemy prać brudy publicznie! No to proszę, wyłożę kawę na ławę:
Jeśli używanie wielu kont to twój zwyczaj i twojej małej, zamkniętej grupki znajomych, to u mnie tak nie jest.
Jeśli masz taki wzrok, że mylisz mnie z @Urh'Zae (której tak poza tym nie znam, ale pozdrawiam i przepraszam, że została wciągnięta w ten cały syf wbrew swojej woli), to mam dla ciebie parę soczewek kontaktowych.
Jeśli nie potrafisz zapamiętać, że mam 3 psy i żaden nie pasuje do jej awatara, to już nic na to nie poradzę. Zaniki pamięci, dezorientacja – nie wiem, o co chodzi, ale wizyta u lekarza staje się pilna dla zdrowia tego forum (twoje własne zdrowie akurat mnie nie obchodzi).
I na koniec... Jeśli masz ze mną jakiś problem, to wal prosto z mostu, zamiast rzucać te durne aluzje. Od jakiegoś czasu podlizujesz się tutaj paru osobom, żeby podreperować swój wizerunek, ale mam nadzieję, że nie wszyscy będą tak naiwni, jak ja kiedyś.
Miłego weekendu wszystkim i sorki za mój ostry wpis, ale niektórym tutaj naprawdę należy się solidny kopniak w *****.