Niepokojąca brązowa plamka w oku mojego psa
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Widziałem już coś takiego u psów i ludzi, których mijam, i wcale nie wyglądało na to, żeby im to jakoś przeszkadzało. Moim zdaniem to pewnie po prostu coś, co pojawia się i znika. (To tylko opinia kogoś, kto się kompletnie nie zna na psach).
U mnie taka sama odpowiedź jak rok temu – to nic takiego... Spokojnie poczeka do Twojej wizyty u weterynarza za 3 dni.
On na pewno Cię uspokoi 🙂
Jasne, dokładnie tak, chodziło mi właśnie o ten brązowy odcień! Dzięki!
Warto mieć to na oku, ale tak jak @Bangdji, nie widzę w tym nic szczególnie niepokojącego.
Po prostu pilnuj, czy stan się nie zmienia.
Dla mnie to zupełnie nic takiego, te brązowe przebarwienia na białym tle (to o nich właśnie mówisz?) wydają mi się całkowicie normalne.
Niektóre psiaki (z tych, które miałem lub znałem) mają to bardziej widoczne niż inne (a niektóre wcale) i czasem zmienia się to z czasem.
Mam nadzieję, że nie palnę jakiejś głupoty, ale mnie by to w ogóle nie martwiło.
8 komentarzy na temat 8