Waga i wzrost maliniaków podczas dorastania oraz ich wielkość docelowa
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Cześć, jestem tu nowa! Mam na sprzedaż psa, więc jeśli ktoś z Was jest zainteresowany, to dajcie znać – jestem do dyspozycji.
Jasne, niezły z niego kawał chłopaka! =) Nie mogę się doczekać, aż dasz znać, ile mierzy! =)
No cóż, nasz przy 58 cm ważył już 28 kg, więc ona wcale nie musi być taka gruba, albo to nasz był jakimś wielkoludem. ^^
Zauważyłem, że w pewnym momencie zrobił się z niego taki pączek, a teraz ładnie wysmuklał. Myślę, że z Twoją będzie tak samo. Jutro spróbuję go zmierzyć, żeby sprawdzić, bo w sumie dawno już tego nie robiliśmy. ^^

Jasne, rozumiem! ^^
Spróbuję ją zmierzyć i dam znać, jak tylko jaśnie pani łaskawie na to pozwoli! ^^
Dzięki za wasze odpowiedzi.
W sumie Haïko ma półtora roku, ma jakieś 63 cm i waży 33 kg, więc jest raczej szczupły. =)
Loow, nie da się tego tak ocenić. Gdybym Ci napisała, że mając 21 lat ważę 60 kg, to wiedziałabyś, czy jestem za gruba, czy za chuda? Xd
Musimy znać jego wzrost, żeby to wiedzieć.