Przetłumaczony francuski
Mój pies zjadł 8 kul tłuszczowych dla ptaków razem z plastikowymi siatkami
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Chcesz zabrać udział w dyskusji?
63 odpowiedzi
Sortuj według:
Mnie też te dwa małe jajeczka nie martwią najbardziej, mimo że są pełne; mają 3,5 cm wysokości. Reakcja na czekoladę to kwestia indywidualna.
Ale te kulki... mam nadzieję, że je zwymiotuje. Połknął je dzisiaj o 10 rano. Widzę, że źle się czuje. Bardzo mało się rusza, jest chory, co w tej sytuacji jest zrozumiałe.
Jeśli ich nie zwymiotuje, boję się, że dojdzie do poważnej niedrożności jelit. Taka ilość, aż 8 kulek, może też zablokować inne narządy. Cholera jasna! Jeśli będę musiał dzwonić na ostry dyżur weterynaryjny, to pod jaki numer?
Przetłumaczony francuski
Jeśli chodzi o te jajeczka wielkanocne, to aż tak bym się nie martwił (jeśli są małe, to nie powinno być problemu), ale te kule dla ptaków to już znacznie poważniejsza sprawa. Tłuszcz pewnie wywoła wymioty, ale siatki niekoniecznie muszą wyjść, a co gorsza – grozi mu niedrożność jelit. Skontaktowałbym się z dyżurem weterynaryjnym, żeby zapytać ich o zdanie.
Przetłumaczony francuski
Na Twoim miejscu dzwoniłbym bezpośrednio do innych weterynarzy. Uważam, że ta sytuacja jest poważna i mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno. Dzwoń do innych weterynarzy, żeby umówić się na wizytę natychmiast.
Przetłumaczony francuski
63 komentarzy na temat 63
Te tematy mogą cię zainteresować
Dowiedz się więcej