Mój 3-miesięczny owczarek niemiecki zjadł martwego ptaka – jakie są zagrożenia?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Mój pies zjadł martwego ptaka na spacerze, wyglądał na takiego, który leżał tam już z tydzień. Co robić?

PS: Nie mam jak podjechać do weterynarza przed wtorkiem, bo mam problem z samochodem :)

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

4 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś

Nie sądzę, żeby to było dla niego niebezpieczne, ale miej go na oku. 🙂

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Nie sądzę, żeby to było coś poważnego, moja owczarka niemiecka sporo poluje, zakopuje swoje zdobycze i zjada je później haha. Ale ona jest na surowym mięsie i dostaje w zasadzie wszystko, co wyląduje na moim talerzu... nie wiem, czy po prostu nie ma mocniejszego żołądka niż Twój hihi.
    Przetłumaczony francuski
    Humeur-De-Chien
    Humeur-de-chien Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć Jafar,

Skąd wiesz, że ptak nie żył już od tygodnia?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Musisz go teraz uważnie obserwować. Jeśli zacznie wymiotować albo zauważysz, że zachowuje się inaczej niż zwykle, poproś kogoś, żeby podskoczył z Tobą do weterynarza... W każdym razie, Twój psiak musi mieć teraz niezły zapaszek z pyszczka 😋
    Przetłumaczony francuski
  • 4 komentarzy na temat 4

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post