Mój szczeniak bardzo cierpi po pierwszym szczepieniu!

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Lila994 napisał(a):

22 sekundy temu

Cześć, pomocy! :(

No więc piszę do Was z moim małym Makki, który ma dwa miesiące. Dzisiaj o 15:30 dostał swoje pierwsze szczepienie i ojej, to jakiś koszmar...!

Płacze bez przerwy, bardzo go boli lewa łapka, w którą dostał zastrzyk. Byłam już z powrotem u weterynarza i powiedział mi, że to normalne..

Ale ja się strasznie martwię...

Co mogę zrobić, żeby uśmierzyć jego ból? Serce mi pęka, jak na niego patrzę. Je normalnie, ale w ogóle nie chodzi, nie może nawet stanąć na tej lewej łapce, nawet gdy śpi na lewym boku...

Pomóżcie proszę!! 🤧

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

13 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

@Sos62 teraz śpi... Jeszcze nie wiem za bardzo : (

Przetłumaczony francuski
    S
    Sos62 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Jak tam twój psiak, już lepiej się czuje?
    Przetłumaczony francuski
    S
    Sos62 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Nie jestem żadną ekspertką, ale nie wydaje mi się, żeby to było normalne. Moja mała miała szczepienie w poniedziałek o 15:00 i już o 18:00 tryskała energią. Na Twoim miejscu naciskałabym na weterynarza.

Przetłumaczony francuski
  • 13 komentarzy na temat 13

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post