Mój szczeniak upadł

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć

Mój dwumiesięczny szczeniak pinczera miniaturowego właśnie upadł – wypadł mi z rąk na podwórku. Nie mogę się dodzwonić do mojego weterynarza. Zaraz po upadku zjadł, a potem miał odruch wymiotny, ale ostatecznie nie zwymiotował. Potem bawił się swoimi zabawkami.

Obmacałam jego małe ciałko, nie piszczy z bólu, ale strasznie panikuję.

Tak jak pisałam, nie mogę złapać kontaktu z wetem, bo inaczej wezwałabym go w trybie pilnym.

Pomóżcie mi, proszę.

Z góry dziękuję.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

37 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś
    Dzięki NATTYGANN
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No cóż, w Belgii pewnie też mają takie nagłe przypadki weterynaryjne. I na pewno nie ma tam tylko jednego weterynarza na całe miasto!!!

Zresztą poczekajmy, aż dowiemy się czegoś więcej... najwyraźniej tej osoby teraz nie ma, więc faktycznie nie ma co niepotrzebnie gderać...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    ffoune, mógłbyś pisać po polsku? Bo rozumiemy ledwo połowę twoich komentarzy. I przy okazji zachowuj się kulturalnie, nie jesteś tu ze swoimi ziomkami spod bloku.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

NO I ZNOWU ZACZYNAM SWOJE, KURCZĘ, proszę wpiszcie w GOOGLE: OSTRY DYŻUR WETERYNARYJNY. WIELKIE DZIĘKI!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

dellys na wszystkim się znasz!!!! jesteś urocza, ale nie jesteś weterynarzem z ostrego dyżuru na wolnym, więc proszę zamknij... SIĘ DZIĘKI

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Szczerze mam nadzieję, że dla dobra tego malucha zrobiliście już to, co trzeba – wystarczą trzy kliknięcia w Google. Ostry dyżur weterynaryjny! Koniec tego lania wody, czy upadł na główkę, czy na pupcię. GOOGLE? Dyżur weterynaryjny, proszę. Zróbcie to dla niego. Dzięki, Clarisse tac.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No brawo, jaka „nietolerancja” u niektórych...

W każdym razie, Angie, jak to mówią: „przezorny zawsze ubezpieczony”. Skoro kosztuje Cię to tylko tyle, co wykonanie telefonu (a jeśli masz nielimitowane rozmowy, to nie zapłacisz ani grosza), zadzwoń do weterynarza i opisz mu dokładnie całą sytuację, a na pewno dostaniesz odpowiedź :)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Tylko oceniacie, mówicie: 19 LAT, a ona wcale nie jest w tym sama. Ja mam 41 lat, pracuję w usługach opiekuńczych dla biednych ludzi, którymi nikt się nie przejmuje, bo nie płacą podatków. I powtarzam: Google, hasło „ostry dyżur weterynaryjny” i już. Zanim wy się nagadacie, to biedne zwierzę by zde... na szczęście pomoc weterynarza znaleziona w sieci to super sprawa. Buziaki dla wszystkich, róbcie co trzeba teraz, nie czekajcie, aż będzie za późno.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Bez paniki, z twoim zwierzakiem wszystko w porządku. Gdyby go coś bolało, na pewno by pisnął, kiedy go dotykałeś.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    ffoune, już jej pisałam w poprzednim komentarzu, żeby spróbowała skontaktować się z innym weterynarzem, jeśli nie może się dobić do swojego.
    Przetłumaczony francuski
  • 20 komentarzy na temat 37

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post