Mój pies nie chce już spać w swoim legowisku
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć, przez dwa tygodnie nie było mojego partnera i w tym czasie kupiłam psu nowe legowisko. Przez te dwa tygodnie pies spał u siebie, był bardzo, bardzo spokojny i słuchał się, kiedy mówiłam mu, żeby szedł na miejsce. Gdy tylko mój partner wrócił, pies znowu zaczął pchać się do nas do łóżka. Kiedy kazałam mu zejść, pokazywał mi zęby. Przez całą noc ciągle tylko wskakiwał i schodził z łóżka, przez co w ogóle nie mogłam spać. Co mam robić?
lol, pisane na telefonie i pewnie bez sprawdzania przed wysłaniem, co? ;)
Jeśli nie potrafisz wyegzekwować posłuszeństwa u swojego psa, to może Twój partner będzie w stanie go trochę naprostować?
Wasza sypialnia nie ma drzwi?
To pewnie po to, żeby mu było chłodniej. Mój ma dostęp do kanapy i swojego legowiska z poduszką, ale panicz woli spać na płytkach, jak najdalej od kominka ^^
U nas czasem śpi w swoim legowisku, czasem na wycieraczce, a czasem pod drzwiami do korytarza przy sypialniach, ale w ogóle nam to nie przeszkadza!
Po prostu tak mu dobrze! Nie martw się!!
Nie, w jego legowisku nie było żadnego innego zwierzaka. Yuri to pies, któremu wiecznie jest gorąco, więc moim zdaniem latem po prostu wolał leżeć na podłodze.
9 komentarzy na temat 9