Pies (samiec) i kropelki z siusiaka
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć, mam dużego charta (72 cm) i on ma ten sam problem. To dość uciążliwe, bo robią się plamy, które bardzo trudno usunąć z dywanu.
Ma 8 miesięcy.
Cześć, mam dużego charta (72 cm) i mamy ten sam problem. To jednak dość uciążliwe, bo zostawia plamy, które bardzo trudno usunąć z dywanu.
Ma 8 miesięcy.
Cześć, mam dużego charta (72 cm) i mamy ten sam problem. To jednak dość uciążliwe, bo zostawia plamy, które bardzo trudno usunąć z dywanu.
Ma 8 miesięcy.
Przecieraj gazikiem żołądź i wejście do napletka. Potem najlepiej idź do weterynarza po antybiotyk.
Czekając na wizytę u weterynarza, chcę oczyścić to miejsce. Czytałem, że można do tego użyć betadyny... Wiecie może, jak to zrobić?
A, no rozumiem. U mnie to po prostu taka mokra plama z moczu, a nie tylko kropelka. W takim razie radzę Ci jednak przejść się do weterynarza, bo wydaje mi się to dość dziwne...