Przetłumaczony francuski
Pies (samiec) i kropelki z siusiaka
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Chcesz zabrać udział w dyskusji?
13 odpowiedzi
Sortuj według:
Dziękuję za odpowiedź, to bardzo miłe. Cóż, momentami wygląda to jak ropa :/, niemniej jednak nie wydaje się, żeby go to bolało albo żeby czuł jakiś dyskomfort. Wczoraj na przykład był bardzo radosny, kiedy wróciliśmy do domu. Usiadł i zobaczyłam, że siusiak mu trochę wystaje, a jak wstał, to hop – wszystko się schowało i spadły trzy przezroczyste krople... Ewidentnie konsystencja nie zawsze jest taka sama... Dziwne ^^ Ma 3,5 roku.
Przetłumaczony francuski
Twój pies wygląda, jakby miał infekcję napletka. To dość częsta przypadłość. Może to być zapalenie żołędzi i napletka. Trzeba to pokazać weterynarzowi.
Przetłumaczony francuski
Cześć, mojemu małemu Milou też się to zdarza, to właściwie po prostu mocz... Tyle że u mojego Milou nie przyglądam się temu aż tak bardzo, ale nigdy nie widziałem takiej konsystencji (gęstej i żółtej).
Przetłumaczony francuski
13 komentarzy na temat 13
Te tematy mogą cię zainteresować
Dowiedz się więcej