Pies (samiec) i kropelki z siusiaka

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim!

Od jakiegoś czasu nasz psiak strasznie nam wszystko brudzi!

Już tłumaczę, o co chodzi... Z jego siusiaka wyciekają kropelki, czasami są gęste i żółte, innym razem takie rozrzedzone, żółtawe, a niekiedy całkiem przezroczyste.

Zaczyna to być naprawdę męczące! Plamy są dosłownie wszędzie i nawet nie macie pojęcia, jak trudno je doprać... Wiecie może, co to może być? Piesek ogólnie czuje się dobrze, normalnie sika, pije i ma apetyt. Niektórzy mówią, że to niby normalne... ale wcześniej nigdy tak nie miał. Na pewno wybierzemy się do weterynarza, ale wcześniej chciałam zapytać, czy może mieliście podobne doświadczenia?

Z góry dziękuję ;)

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

13 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź, to bardzo miłe. Cóż, momentami wygląda to jak ropa :/, niemniej jednak nie wydaje się, żeby go to bolało albo żeby czuł jakiś dyskomfort. Wczoraj na przykład był bardzo radosny, kiedy wróciliśmy do domu. Usiadł i zobaczyłam, że siusiak mu trochę wystaje, a jak wstał, to hop – wszystko się schowało i spadły trzy przezroczyste krople... Ewidentnie konsystencja nie zawsze jest taka sama... Dziwne ^^ Ma 3,5 roku.
    Przetłumaczony francuski
    J
    Jespere Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Twój pies wygląda, jakby miał infekcję napletka. To dość częsta przypadłość. Może to być zapalenie żołędzi i napletka. Trzeba to pokazać weterynarzowi.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć, mojemu małemu Milou też się to zdarza, to właściwie po prostu mocz... Tyle że u mojego Milou nie przyglądam się temu aż tak bardzo, ale nigdy nie widziałem takiej konsystencji (gęstej i żółtej).
    Przetłumaczony francuski
  • 13 komentarzy na temat 13

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post