[Polecenia] Jakieś pomysły, jak ogłosić pojawienie się nowego domownika?

Kapuchon
Kapuchon Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć!

Piszę do Was dzisiaj, bo zastanawiam się, czy macie może jakieś oryginalne pomysły na to, jak ogłosić grupie bliskich znajomych, że niedługo zamieszka ze mną nowy mały towarzysz? Najprawdopodobniej będzie to mały Shiba.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • D
    Del2244 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Świetny filmik, Emma 😂
    Przetłumaczony francuski
    Emma1975
    Emma1975 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

A tak poza tym, to bardzo spodobał mi się pomysł Eulalie.

Ja kiedyś rzuciłam takie małe wyzwanie na propozycje imion (to był rok na literę O... i z imionami dla samców mieliśmy niezłą zagwozdkę). No i finalnie wyszła z tego fajna, wspólna zabawa (i było całkiem śmiesznie, bo sypały się też dość odjechane pomysły). W efekcie na kumpla, który wymyślił imię, na które się ostatecznie zdecydowaliśmy, mówimy teraz „Chrzestny”.

Przetłumaczony francuski
    Emma1975
    Emma1975 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

... sorki, to mi się od razu skojarzyło z tym filmikiem!

https://www.youtube.com/watch?v=vg8RY_bLZYs

Przetłumaczony francuski
    D
    Zgłoś

http://vetopsy.fr/chien/ethogramme-chien/reproduction-chien/images/echographie-gestation-chienne-2.gif

Przetłumaczony francuski
    D
    Zgłoś

Cześć!

Uwaga, mój pomysł wymaga pomocy waszej rodziny!

Wysyłacie zdjęcie USG szczeniaka na etapie embrionalnym z dopiskiem w stylu: „niedługo będzie nas troje”

Efekt murowany, potem musicie już sobie radzić sami 😂

Przetłumaczony francuski
    Kapuchon
    Zgłoś

Zdjęcie lub filmik z Tobą, który wyślesz bliskim 😉 Sama tak zrobiłam i niedawno koleżanka wysłała mi fotkę swojego szczeniaka labradora... To fajny i prosty sposób na taką nowinę. Powodzenia z nowym domownikiem (wybierzcie mądrze hodowlę 👍)

Cześć, dzięki za pomysł!

Jestem właśnie w trakcie szukania porządnej hodowli!

Przetłumaczony francuski
    A
    Adb têtes de cailloux Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Wspólne zdjęcie lub filmik, który wysyłacie do bliskich 😉 Sama tak zrobiłam i niedawno kumpela przysłała mi fotkę swojego szczeniaka labradora... To bardzo sympatyczny i prosty sposób na taką nowinę.

Powodzenia z nowym psiakiem (tylko wybierzcie mądrze hodowlę 👍)

Przetłumaczony francuski
    Kapuchon
    Zgłoś
    Możecie wrzucić zdjęcie szczeniaka na telefon i wysłać je do znajomych z dopiskiem: „Cześć, mam na imię 'X' i niedługo będę mógł sikać na wasz dywan, podgryzać nogawki spodni i niszczyć wasze buty... coś w tym stylu”. I możecie jeszcze dodać: „ale dam wam mnóstwo buziaków, żebyście mi wybaczyli”. To świetny pomysł!
    Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 12

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post