Staffik zimą – potrzebuje ubranka czy nie?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Co wy w ogóle wiecie o psach? I co robicie dla bezdomnych?! Kurde, widocznie taki już dzisiaj wieczór!
Ech!
U Newtona tak samo. Płaszczyk przeciwdeszczowy z podszewką.

No dokładnie, u nas jest identycznie – jeśli pies stoi w miejscu albo idzie powolutku, to nie ma bata, zaraz zmarznie i przeziębienie gotowe.
Jest przesłodki i wcale nie wygląda śmiesznie 🙂
Dzięki, to miła odmiana od mojego otoczenia i tych wszystkich tekstów typu „o mój Boże, powodzenia z tym Jackiem” albo od trenera psów z mojej roboty... „no tak, Jack? ekhm... nie, z tym się nic nie da zrobić”.

Ten tutaj jest całkiem fajny, nie wiem, czy znajdziesz odpowiedni rozmiar dla swojego psa, ale prezentuje się nieźle. Uważaj tylko na rozmiarówkę – jeśli Twój psiak jest tak samo umięśniony i ma szeroką klatkę piersiową jak mój, to na długość może być dobry, ale w szyi będzie go pić, albo na odwrót. https://www.amazon.fr/gp/product/B00L46CPV6/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&th=1
Dla przykładu – tutaj na szyi jest już tak na styku, a on ma dopiero 9 miesięcy.

Wygląda przesłodko i wcale nie śmiesznie 🙂
Potwierdzam, mój złapał zapalenie tchawicy 3 tygodnie temu, to są groszowe sprawy.