Inne psy ciągle próbują kopulować z moim psem (samcem)

Mushroom
Mushroom Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim

naprawdę potrzebuję waszej porady. Mój szczeniak, który ma teraz 6 miesięcy, jest ciągle dosiadany przez inne psy. A to przecież samiec. Nie sądzę, żeby chodziło o dominację, bo to, co się dzieje, to jakiś obłęd – inne psy czują go z daleka i od razu do niego biegną. Nie możemy już chodzić do parku, bo to prawdziwe piekło. Nawet 4 czy 5 psów naraz próbuje na niego wejść i naprawdę tylko o tym myślą, nawet ich właściciele nie są w stanie ich opanować...

W dni powszednie spędza dnie z małą suczką, więc zastanawiam się, czy ona może przenosi na niego swoje żeńskie hormony. Co o tym sądzicie??

Dzięki wielkie za pomoc, bo naprawdę nie wiem już, co robić.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

14 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Pewnie ma jakiś zapach, który przyciąga inne psiaki, to nic strasznego. Kastrowałeś go?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    To dobrze :) To już brzmi uspokajająco.
    Przetłumaczony francuski
    Mushroom
    Mushroom Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Był u weterynarza 2 tygodnie temu i wszystko jest bardzo dobrze. W dodatku ma naprawdę mnóstwo energii! Ale dzięki, to i tak ciekawe.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Dobry wieczór,

Piszę to jako była właścicielka szczurów: dobrze byłoby udać się na kontrolę do weterynarza, żeby sprawdzić jego zdrowie. Nie widziałam czegoś takiego u psów, ale też nie miałam jeszcze przypadku, w którym taka sytuacja mogłaby wystąpić. U szczurów właśnie, w razie problemów zdrowotnych lub u niektórych osobników u kresu życia, zdarzały się systematyczne próby krycia. Wolę o tym wspomnieć, bo... nigdy nic nie wiadomo 😉

Przetłumaczony francuski
  • 14 komentarzy na temat 14

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post