Inne psy ciągle próbują kopulować z moim psem (samcem)

Mushroom
Mushroom Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim

naprawdę potrzebuję waszej porady. Mój szczeniak, który ma teraz 6 miesięcy, jest ciągle dosiadany przez inne psy. A to przecież samiec. Nie sądzę, żeby chodziło o dominację, bo to, co się dzieje, to jakiś obłęd – inne psy czują go z daleka i od razu do niego biegną. Nie możemy już chodzić do parku, bo to prawdziwe piekło. Nawet 4 czy 5 psów naraz próbuje na niego wejść i naprawdę tylko o tym myślą, nawet ich właściciele nie są w stanie ich opanować...

W dni powszednie spędza dnie z małą suczką, więc zastanawiam się, czy ona może przenosi na niego swoje żeńskie hormony. Co o tym sądzicie??

Dzięki wielkie za pomoc, bo naprawdę nie wiem już, co robić.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

14 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Pewnie ma jakiś zapach, który przyciąga inne psiaki, to nic strasznego. Kastrowałeś go?

Przetłumaczony francuski
    Célineo
    Célineo Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    To dobrze :) To już brzmi uspokajająco.
    Przetłumaczony francuski
    Mushroom
    Mushroom Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Był u weterynarza 2 tygodnie temu i wszystko jest bardzo dobrze. W dodatku ma naprawdę mnóstwo energii! Ale dzięki, to i tak ciekawe.
    Przetłumaczony francuski
    Célineo
    Célineo Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dobry wieczór,

Piszę to jako była właścicielka szczurów: dobrze byłoby udać się na kontrolę do weterynarza, żeby sprawdzić jego zdrowie. Nie widziałam czegoś takiego u psów, ale też nie miałam jeszcze przypadku, w którym taka sytuacja mogłaby wystąpić. U szczurów właśnie, w razie problemów zdrowotnych lub u niektórych osobników u kresu życia, zdarzały się systematyczne próby krycia. Wolę o tym wspomnieć, bo... nigdy nic nie wiadomo 😉

Przetłumaczony francuski
  • 14 komentarzy na temat 14

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post