Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Mój Jack Russell został zaatakowany przez tę rasę. Takie krzyżówki powinny być zakazane. Leczenie u weterynarza kosztowało mnie około 3300 zł.
Tak jak słusznie zauważyła Tania28700, takich krzyżówek należy unikać, szczególnie w przypadku tych ras, które i tak nie należą do najłatwiejszych.
Zanderic już nie zagląda na forum – mam nadzieję, że początkowa euforia nie ustąpiła miejsca rozczarowaniu...
No dobra, stało się, doszło do takiego skrzyżowania i życzę właścicielowi jak najlepiej (swoją drogą, czekamy na wieści co u nich), ale kurczę, nie wolno powtarzać takich krzyżówek! Jest już wystarczająco dużo psów tych ras, które szukają opiekunów potrafiących sprostać ich potrzebom, więc żadnych eksperymentalnych kryć! A kto za to wszystko oberwie? Pies, który przecież o nic nie prosił...
W pełni się z Tobą zgadzam, Tania
Przy takich problemach z charakterem u tych psów, schroniska zaraz będą pękać w szwach
Miłego weekendu 👋
Też tak myślę, ludzie często nawet nie wyobrażają sobie, jaki taki pies może mieć charakter, albo biorą go tylko dlatego, że jest ładny.
Szczeniaki wizualnie mogą być piękne... może i tak, ale nienawidzę takich wybuchowych mieszanek... nie wiadomo, co z tego wyrośnie, jak dorosną, więc przestańmy robić głupoty!
No dobra, stało się, doszło do tego skrzyżowania i życzę właścicielowi jak najlepiej (swoją drogą, czekamy na wieści!), ale kurczę, nie wolno powtarzać takich mieszanek! Jest już wystarczająco dużo psów tych ras, które szukają opiekunów potrafiących sprostać ich potrzebom, więc stop eksperymentalnym kryciom! Kto i tak za to wszystko zapłaci? Pies, który przecież o nic nie prosił...
Cudowne te dwa słodziaki... Jak się zmieniły? Mają już teraz rok? Moja siostra ma miksa wilczaka czechosłowackiego z saarloosem... Też jest z nim wesoło, nie ma co... i właściwie nie da się go tak naprawdę ułożyć... Jak to wygląda u Ciebie z taką mieszanką?
Cześć, ale te dwa słodziaki są śliczne