Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Nie ma za co, mi też sprawiło to wielką frajdę.

Dzięki, spróbuję!

Tak, tak i poproszę o więcej fotek, tylko nie rozmazanych!! Dobra, już uciekam!! Ale fakt, niełatwo zrobić zdjęcia takim dwóm wariatom jak wilczaki, uściski dla pięknych maluchów 😉

Zaczynają mnie naprawdę zaskakiwać, bardzo ładnie pilnują komendy „siad”, kiedy wracamy do domu po spacerze, żebym mógł im wytrzeć łapy. Jedyna rzecz, która mnie trochę martwi, to mój piesek – mam wrażenie, że gryzie trochę za mocno podczas zabawy w porównaniu do swojej siostry, która jest pod tym względem bardzo delikatna. Czekam z niecierpliwością na wasze odpowiedzi na ten temat.

Tak, tak, i czekamy na więcej fotek, tylko poproszę niewyraźne!! Dobra, już uciekam!! Ale fakt, niełatwo robić zdjęcia takim dwóm agentom jak wilczaki, uściski dla pięknych maluchów 😉

„Niedominująca wobec innych psów” – no okej, ale ona jeszcze nie dorosła, wszystko może się jeszcze zmienić.
I tak, jeśli chodzi tylko o kwestię ogrodzenia, to przecież są na to rozwiązania! Naprawdę biedna psinka! 😈
Tak, masz rację w tym wszystkim, mam nadzieję, że stanę na wysokości zadania! Ale ogólnie nie mam co ********. Właśnie uczę ich dobrych manier i słuchają mnie na swój sposób. Nie ma złych psów, są tylko źli właściciele. Zawsze trzeba zacząć od siebie i próbować zrozumieć dlaczego coś się dzieje – tak właśnie zamierzam pracować z moimi psiakami. I nie wzięłam ich tylko dla tych pięknych pyszczków, choć są cudne, ale po to, żeby móc z nimi uprawiać sport. Jak byłam mała, to zawsze mieliśmy psy, ale nigdy nie zajmowałam się nimi jako odpowiedzialna dorosła osoba. Dopiero po długich przemyśleniach uznaliśmy, że spróbujemy. Jasne, nasze życie już się zmieniło, ale to w słusznej sprawie. Uczymy się razem z nimi, bo jest mnóstwo nowych rzeczy, haha. Udało mi się zrobić fajne zdjęcie, jak uczyłam ich komendy „zostań”, co było mega trudne, haha. Na razie zachowują się jak typowe wilczaki, są bardzo strachliwe, ale chodzę z nimi pod szkołę, żeby je oswajać z ludźmi. Na pewno będę dawać znać, co u nas słychać.

Tak, właśnie czytałam to ogłoszenie, biedna sunia! Mam nadzieję, że trafi na kogoś, kto sprosta wymaganiom tej rasy i sprawi, że mała odzyska chęć do życia. Zawsze powtarzam, że krzyżowanie ras o tak „wybuchowym” charakterze bez fachowej wiedzy to przepis na porażkę! Już same te dwie rasy są specyficzne...
„Nie jest dominująca wobec innych psów” – okej, ale ona jeszcze nie dorosła i wszystko może się jeszcze zmienić.
No i fakt, jeśli chodzi tylko o ogrodzenie, to przecież są na to sposoby!
Biedna psinka, naprawdę! 😈
Ale cudne!! Co za mieszanka!! Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak będą rosły! 👌