Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dobry wieczór, Zanderic, chciałem zapytać, gdzie udało Ci się znaleźć mieszankę husky'ego z wilczakiem czechosłowackim? Chciałbym też dowiedzieć się, jakie charaktery mają Twoje dwa psiaki.
Pozdrawiam,
Jérôme
Dzięki za radę, spróbujemy tego. I dziękuję w ich imieniu za komplementy, że są ładne.

Tak, dokładnie, to typowe wilczaki. Na początku chciałem husky, ale teraz wolę je od husky. Jeszcze raz dzięki za wasze miłe słowa, naprawdę miło się je czyta.

Ile one już mają? 7 czy 8 miesięcy?
Za szybko rosną, moja w przyszłym tygodniu skończy 10 miesięcy. Czas tak szybko leci, a jaka to zmiana w wyglądzie! Teraz pewnie masz tak jak ja i sprawdzasz, co dały nasze wysiłki wychowawcze.
Są grzeczne i ułożone?
Są coraz piękniejsze!
Wymiziaj je ode mnie mocno!
Sorki za spóźnienie, na zdjęciu są na moim stole ogrodowym, mają dopiero co skończone 6 miesięcy. Dzięki za głaski, tak, jeśli chodzi o wychowanie, to jest coraz lepiej. Bywają grzeczne, o ile akurat nie dają dyla, lol. Teraz śpią na zewnątrz w budzie, bo nie chcą już wracać do domu, jest im za gorąco, więc nie mam przynajmniej zbyt wielu szkód w mieszkaniu. Ale to moje kochane skarby, nie wyobrażam już sobie życia bez nich.
Znowu się odzywam i to z super wieściami! Udało mi się zorganizować spotkanie z ich bratem i siostrą oraz ich mamą – to był dla nich naprawdę świetny dzień.

U nas prosimy gości, żeby po wejściu odwrócili się tyłem i pokazali, że nie zwracają uwagi na psiaki. Dopiero jak się uspokoją, trzeba je pogłaskać na powitanie! Inaczej po prostu nie dają spokoju.