Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Ja staram się mówić mu „siad”, zanim go pogłaszczę po powrocie z pracy, a kiedy wpadają znajomi, proszę ich, żeby robili to samo
I co, działa?
Ale one są śliczne :D
Ja staram się mu mówić „siad”, zanim go pogłaszczę po powrocie z pracy, a kiedy wpadają znajomi, to proszę ich, żeby robili to samo
Mam małe pytanko! Chciałabym się dowiedzieć, co zrobić, żeby nie skakały na ludzi. Tak bardzo się boję, że mogą podrapać jakieś dziecko po buzi, bo mi samej często się to zdarza, kiedy tak mnie witają po powrocie do domu. Rozumiem, że bardzo się cieszą na mój widok, ale to mimo wszystko jest niebezpieczne! Z niecierpliwością czekam na Wasze odpowiedzi. Z góry dzięki.

Hej kochani, jeszcze jedno zdjęcie moich wilczków.
Sama nie wiem, co powiedzieć, mają w sobie po trochu z obu rodziców i to właśnie dodaje im uroku. Są przeurocze, mamy wielkie szczęście, że je mamy. To naprawdę wspaniałe psy. Myślę, że to zasługa tej pani, od której wzięłam szczeniaki. Wychowywały się w domowej atmosferze.

A to tata – jedyne zdjęcie, jakie mam.
No tak, one już mają takie dorosłe pyszczki ;)
W porządku, co do Laski! To i tak może zająć trochę czasu, to w końcu „tylko” kwestia powtarzania. Pytałam, bo mnóstwo osób daje gotowe smaczki, które wcale nie są apetyczne i wiele psów ma je totalnie w nosie ^^
Dzięki!
Mają już 4 miesiące. Do przywoływania daję jej małe kosteczki z kurczaka. Źle się wcześniej wyraziłam, pisząc, że nie przychodzi. Chodziło mi o to, że jak dorwie jakąś rzecz, która nie jest dla niej, to ucieka i choćbyśmy nie wiem co robili, to ma nas kompletnie w nosie. Ale jest już coraz lepiej. Małymi kroczkami do celu.

Rosną jak na drożdżach :) Są przepiękne, w jakim są teraz wieku?
A co dajesz Lasce w nagrodę za przywołanie?