Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś
Cześć! Chciałbym się dowiedzieć, jakiego charakteru mogę się spodziewać po moim przyszłym psie, który będzie miksem husky i wilczaka czechosłowackiego. Za jakieś dwa tygodnie zamieszkają u mnie dwa szczeniaki – piesek i suczka. Nigdy wcześniej nie widziałem takiego połączenia, ale mniej więcej domyślam się, czego się spodziewać. Sporo czytałem o husky i o wilczakach, ale nigdy nie słyszałem o takiej konkretnej krzyżówce. Czy są tu osoby, które mają takie psiaki? Chciałbym wiedzieć, na co się nastawić, bo bardzo nie chciałbym, żeby były u mnie nieszczęśliwe. Sam jestem osobą aktywną, mój syn też uprawia sport.
Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

143 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś

Są prześliczne :D

Ja staram się mówić mu „siad”, zanim go pogłaszczę po powrocie z pracy, a kiedy wpadają znajomi, proszę ich, żeby robili to samo

I co, działa?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Ale one są śliczne :D

Ja staram się mu mówić „siad”, zanim go pogłaszczę po powrocie z pracy, a kiedy wpadają znajomi, to proszę ich, żeby robili to samo

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Mam małe pytanko! Chciałabym się dowiedzieć, co zrobić, żeby nie skakały na ludzi. Tak bardzo się boję, że mogą podrapać jakieś dziecko po buzi, bo mi samej często się to zdarza, kiedy tak mnie witają po powrocie do domu. Rozumiem, że bardzo się cieszą na mój widok, ale to mimo wszystko jest niebezpieczne! Z niecierpliwością czekam na Wasze odpowiedzi. Z góry dzięki.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Hej kochani, jeszcze jedno zdjęcie moich wilczków.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Wow, ale cudeńka! Wygląda na to, że maska husky’ego zaczyna się już powoli rysować, co?

Sama nie wiem, co powiedzieć, mają w sobie po trochu z obu rodziców i to właśnie dodaje im uroku. Są przeurocze, mamy wielkie szczęście, że je mamy. To naprawdę wspaniałe psy. Myślę, że to zasługa tej pani, od której wzięłam szczeniaki. Wychowywały się w domowej atmosferze.

A to tata – jedyne zdjęcie, jakie mam.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No tak, one już mają takie dorosłe pyszczki ;)

W porządku, co do Laski! To i tak może zająć trochę czasu, to w końcu „tylko” kwestia powtarzania. Pytałam, bo mnóstwo osób daje gotowe smaczki, które wcale nie są apetyczne i wiele psów ma je totalnie w nosie ^^

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Cudne te Twoje futrzaki !!!

Dzięki!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Rosną jak na drożdżach! :) Są przepiękne, ile już mają? A co dajesz Lasce w nagrodę za przywoływanie?

Mają już 4 miesiące. Do przywoływania daję jej małe kosteczki z kurczaka. Źle się wcześniej wyraziłam, pisząc, że nie przychodzi. Chodziło mi o to, że jak dorwie jakąś rzecz, która nie jest dla niej, to ucieka i choćbyśmy nie wiem co robili, to ma nas kompletnie w nosie. Ale jest już coraz lepiej. Małymi kroczkami do celu.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Piękne te Twoje futrzaki !!!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Rosną jak na drożdżach :) Są przepiękne, w jakim są teraz wieku?

A co dajesz Lasce w nagrodę za przywołanie?

Przetłumaczony francuski
  • 30 komentarzy na temat 143

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post