Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś
Cześć! Chciałbym się dowiedzieć, jakiego charakteru mogę się spodziewać po moim przyszłym psie, który będzie miksem husky i wilczaka czechosłowackiego. Za jakieś dwa tygodnie zamieszkają u mnie dwa szczeniaki – piesek i suczka. Nigdy wcześniej nie widziałem takiego połączenia, ale mniej więcej domyślam się, czego się spodziewać. Sporo czytałem o husky i o wilczakach, ale nigdy nie słyszałem o takiej konkretnej krzyżówce. Czy są tu osoby, które mają takie psiaki? Chciałbym wiedzieć, na co się nastawić, bo bardzo nie chciałbym, żeby były u mnie nieszczęśliwe. Sam jestem osobą aktywną, mój syn też uprawia sport.
Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

143 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Wow, ale ślicznoty! Wygląda na to, że maska husky zaczyna się już zarysowywać?
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

W sobotę odwiedziliśmy jednego z braci Rocky'ego i Laski. To był świetny czas, zarówno dla nich, jak i dla nas.

Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Zgłoś

Tak uwielbiam te rasy! To oczywiste, że śledzę wątek! No cóż, w sumie miałam pięćdziesiąt procent szans, że się pomylę...🙂

Nie, przede wszystkim musisz być stanowczy, bo u wilczaka to, na co raz pozwolisz, zostaje zapamiętane na całe życie. Dlatego trzeba bardzo uważać na to, na co się pozwala (oj, i to ja to mówię! no tak, złośliwcy zaraz pewnie tu zlecą!)👌

Wymiziaj je ode mnie mocno!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Oj tak, uwielbiają się wspinać na wszystko, co tylko znajdą: samochód, stół!!! Znam to 👌

Pozdrowienia dla panny! 👌

Dzięki, że mnie obserwujecie, to naprawdę miłe dostawać komentarze pod zdjęciami i pytaniami.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Oj tak, one uwielbiają się wspinać na wszystko, co znajdą: samochód, stół!!! Znam to 👌 Prawdziwy wilczak z tej małej! 👌

Nie, tutaj jest akurat Rocky haha, tak, mają w sobie wszystko z wilczaka, może poza łapami, które są bardzo szerokie, zupełnie jak u husky. Ale je uwielbiam, to moje dzieciaki! Zastanawiam się nawet, czy dobrze z nimi postępuję, bo jak je ganię, to nie wiem, czy brzmię wiarygodnie haha, musiałabym chyba być naprawdę wściekła, ale boję się, że je za mocno wystraszę?

Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Zgłoś

Oj tak, one uwielbiają się wspinać na wszystko, co tylko znajdą: samochód, stół!!! Skąd ja to znam 👌

Pozdrawiam serdecznie! 👌

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Uwielbiają patrzeć na wszystko z góry, wskakują na stół ogrodowy i bawią się jak szalone.

Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Zgłoś

No i proszę! 🙄👌

Ale one się zmieniają! No wiadomo, normalna sprawa! Fizycznie też już widać cechy wilczaka...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Budzą się maluchy!!!!!!!!!!!! 😉
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

To świetnie, a gdyby pojawiły się nowe fotki, bylibyśmy zachwyceni (ja w każdym razie jako pierwsza!)

Wczoraj pisałem, że wszystko jest w porządku, no i proszę, haha – przeskoczyli przez barierkę i wszystko zdemolowali w czasie, gdy żona poszła do szkoły po dzieciaki.

Przetłumaczony francuski
  • 40 komentarzy na temat 143

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post