Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
W sobotę odwiedziliśmy jednego z braci Rocky'ego i Laski. To był świetny czas, zarówno dla nich, jak i dla nas.

Tak uwielbiam te rasy! To oczywiste, że śledzę wątek! No cóż, w sumie miałam pięćdziesiąt procent szans, że się pomylę...🙂
Nie, przede wszystkim musisz być stanowczy, bo u wilczaka to, na co raz pozwolisz, zostaje zapamiętane na całe życie. Dlatego trzeba bardzo uważać na to, na co się pozwala (oj, i to ja to mówię! no tak, złośliwcy zaraz pewnie tu zlecą!)👌
Wymiziaj je ode mnie mocno!
Pozdrowienia dla panny! 👌
Dzięki, że mnie obserwujecie, to naprawdę miłe dostawać komentarze pod zdjęciami i pytaniami.
Nie, tutaj jest akurat Rocky haha, tak, mają w sobie wszystko z wilczaka, może poza łapami, które są bardzo szerokie, zupełnie jak u husky. Ale je uwielbiam, to moje dzieciaki! Zastanawiam się nawet, czy dobrze z nimi postępuję, bo jak je ganię, to nie wiem, czy brzmię wiarygodnie haha, musiałabym chyba być naprawdę wściekła, ale boję się, że je za mocno wystraszę?

Oj tak, one uwielbiają się wspinać na wszystko, co tylko znajdą: samochód, stół!!! Skąd ja to znam 👌
Pozdrawiam serdecznie! 👌

Uwielbiają patrzeć na wszystko z góry, wskakują na stół ogrodowy i bawią się jak szalone.
No i proszę! 🙄👌
Ale one się zmieniają! No wiadomo, normalna sprawa! Fizycznie też już widać cechy wilczaka...
Wczoraj pisałem, że wszystko jest w porządku, no i proszę, haha – przeskoczyli przez barierkę i wszystko zdemolowali w czasie, gdy żona poszła do szkoły po dzieciaki.