Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś
Cześć! Chciałbym się dowiedzieć, jakiego charakteru mogę się spodziewać po moim przyszłym psie, który będzie miksem husky i wilczaka czechosłowackiego. Za jakieś dwa tygodnie zamieszkają u mnie dwa szczeniaki – piesek i suczka. Nigdy wcześniej nie widziałem takiego połączenia, ale mniej więcej domyślam się, czego się spodziewać. Sporo czytałem o husky i o wilczakach, ale nigdy nie słyszałem o takiej konkretnej krzyżówce. Czy są tu osoby, które mają takie psiaki? Chciałbym wiedzieć, na co się nastawić, bo bardzo nie chciałbym, żeby były u mnie nieszczęśliwe. Sam jestem osobą aktywną, mój syn też uprawia sport.
Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

143 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś

To super, a gdyby pojawiły się jakieś nowe fotki, bylibyśmy wniebowzięci (ja na pewno jako pierwsza!)

To prawda, ale miałam mały problem, bo moje zdjęcia ważą ponad 3 MB.

Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

To świetnie, a gdyby pojawiły się nowe fotki, bylibyśmy wniebowzięci (ja w każdym razie jako pierwsza!).

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Hej! Co tam słychać u całej gromadki? 😉

U nas wszyscy mają się świetnie, korzystamy z tego pięknego słonka!

Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Zgłoś

Hej! Jak tam się miewa cała Wasza ferajna? 😉

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No więc tak, szkolenie idzie nam bardzo dobrze, poza Laską, u której przywołanie nie działa zbyt dobrze. Rocky świetnie zrozumiał, że dostaje nagrodę, kiedy przychodzi (głaskanie, smaczki i zabawę), za to Laska... chyba w ogóle jej nie interesujemy?!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Ta dwójka wciąż tak samo piękna! :)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No cóż, zwłaszcza że nie mogę się powstrzymać, w końcu to mój zawód lol. Tak, to jeszcze nie koniec, zobaczymy, co przyniesie przyszłość – miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze, tak samo jak u każdego innego psiaka zresztą.

Ach, nie wiem, w najgorszym razie nic się nie stało, jeśli przekręciłeś mój nick =)

Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Zgłoś
    Nic nie szkodzi, każda rada zawsze się przyda. A wychowanie moich psiaków jest jeszcze dalekie od końca... 🙂 (przepraszam, zastanawiam się, czy nie przekręciłem Twojego nicku w którymś poście)
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Tak, w sumie to dopiero po napisaniu zorientowałem się, że ten post jest już dosyć stary, więc nieźle spóźniłem się z poradami =$

Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Zgłoś

Zgadzam się z Dogeduc79; no ale są już oba, te nasze kochane futrzaki. I z tego, co trochę pogadałem z jego właścicielem, to wygląda na to, że jest gotów zrobić wszystko, co trzeba, żeby wszystko było w porządku.👌 Całe szczęście dla psiaków i dla niego samego.

Przetłumaczony francuski
  • 50 komentarzy na temat 143

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post