Jaki charakter mają szczeniaki – mieszanka husky i wilczaka czechosłowackiego?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
To prawda, ale miałam mały problem, bo moje zdjęcia ważą ponad 3 MB.

To świetnie, a gdyby pojawiły się nowe fotki, bylibyśmy wniebowzięci (ja w każdym razie jako pierwsza!).
U nas wszyscy mają się świetnie, korzystamy z tego pięknego słonka!
Hej! Jak tam się miewa cała Wasza ferajna? 😉
No więc tak, szkolenie idzie nam bardzo dobrze, poza Laską, u której przywołanie nie działa zbyt dobrze. Rocky świetnie zrozumiał, że dostaje nagrodę, kiedy przychodzi (głaskanie, smaczki i zabawę), za to Laska... chyba w ogóle jej nie interesujemy?!

Ta dwójka wciąż tak samo piękna! :)
No cóż, zwłaszcza że nie mogę się powstrzymać, w końcu to mój zawód lol. Tak, to jeszcze nie koniec, zobaczymy, co przyniesie przyszłość – miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze, tak samo jak u każdego innego psiaka zresztą.
Ach, nie wiem, w najgorszym razie nic się nie stało, jeśli przekręciłeś mój nick =)
Tak, w sumie to dopiero po napisaniu zorientowałem się, że ten post jest już dosyć stary, więc nieźle spóźniłem się z poradami =$
Zgadzam się z Dogeduc79; no ale są już oba, te nasze kochane futrzaki. I z tego, co trochę pogadałem z jego właścicielem, to wygląda na to, że jest gotów zrobić wszystko, co trzeba, żeby wszystko było w porządku.👌 Całe szczęście dla psiaków i dla niego samego.