zdrowa karma dla kota

?
Anonimowy użytkownik

dzień dobry nie mam pojęcia jaką karme dla swoich kotów wybrać żeby była zdrowa i nie szkodziła kotką

Ładowanie edytora
Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
6 odpowiedzi
Sortuj według:
  • IndulgentOpossum4913
    Indulgentopossum4913
    Która karma będzie miała dużą ilość “sosiku”? Kotki jedzą cały czas mokra feringe, ale zaczęły na nią *********. Próbowaliśmy wiele karm- chwilę jedzą i zaraz w odstawkę. Wolą karmy z galaretką, niektóre puszki  mają jej więcej i znika od razu. Czasami rozrabiam im karmę z odrobiną wody i mamy też olej z łososia, ale nie zawsze działa.
    Zależy mi na puszkach 400g, będę kupować próbne pakiety i szukać co podpasuje, ale nie chcę kupować karm, które nie mają tej galaretki 
    Aktualnie zastanawiam się nad https://shelma.pl/
    Czy ktoś karmi kotka karmą? Jakie macie na nie zdanie? 
    domiczka
    Domiczka

Dobre karmy ma Josera. Nasza kotka dostaje i sucha i mokrą karmę. sucha zawsze jest w miseczce i podaje mokra raz dziennie. Z mokrych bardzo lubi Joserę Filet 

domiczka
    Domiczka

Nasza kotka dostaje mokrą karmę Josera Filet, różne smaki mają delikatnej karmy z kurczakiem

agatajeee
    Agatajeee

od niedawna mam kotka i też szukam dobrej karmy, animal island ma fajne składowo karmy ale jeszcze nie miałam okazji kupić, można je zamówić na allegro, chyba wypróbuję

?
    Anonimowy użytkownik

Marki karm, które uważam za dobre:

Feringa

Smila

Purizon

Animoda Carny

:-)

Redakcja
    Redakcja

Dzień dobry,

Na to pytanie nie ma jednej odpowiedzi. :-) Wszystko zależy od potrzeb kota, jego kondycji zdrowotnej,a także upodobań. Na pewno warto wybrać pełnoporcjową karmę o dobrym składzie, a nie najtańszą karmę ze sklepu. Polecamy artykuł o tym, jak czytać etykiety na opakowaniach karm, a w razie wątpliwości najlepiej zapytać o radę weterynarza: https://wamiz.pl/kot/porady/34363/sklad-karmy-dla-kota

Pozdrawiamy serdecznie, 

Redakcja

• 6 komentarzy na temat 6