Zaadoptowałam i potrzebuje pomocyy💓

Pieski_kotki
Pieski_kotki

Zaadoptowałam psa bo rodzice się zgodzili 💖i powiedzieli żebym go zaadoptowała ale tam na stronie adopciaki było że mogą adoptować dorosłe osoby i dobra podałam się za dorosłą osobę i napisałam im tam ze nie jestem dorosła tylko mam 12lat tylko nie wiem czy mi zaakceptują adopcje i im też tam powiedziałam że rodzice mi powiedzieli żebym go zaadoptowała sama i jak myślicie zaakceptujom mi goooo??

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
13 odpowiedzi
Wamiziarzeq
Wamiziarzeq

Żeby mieć konto na wamiz też musisz mieć 118 lat za sobą wiesz?

Ja mam 15 łatwo z wami

Krzysztofiks
Krzysztofiks

Żeby mieć konto na wamiz też musisz mieć 118 lat za sobą wiesz?

Marek999
Marek999

Cześć, W przypadku wieku, o ile zaznaczyłaś, że masz 12 lat, to powinno być ok. W wielu przypadkach chodzi raczej o to, aby zainteresowane osoby były gotowe na odpowiedzialność za zwierzę. Jeśli zapisy na stronie adopcyjnej mówią, że dorosłe osoby mogą adoptować, a Ty jesteś uczciwa co do swojego wieku, to raczej nie powinno być problemu.

Jednakże prawdopodobnie będą chcieli się z Tobą skontaktować w celu potwierdzenia szczegółów i upewnienia się, że masz odpowiednie warunki do opieki nad psem. Bądź gotowa odpowiedzieć na ewentualne pytania, które mogą się pojawić w procesie adopcyjnym. Pamiętaj, że adopcja to zobowiązanie, więc ważne jest, abyś była gotowa na opiekę nad nowym przyjacielem.

Pieski_kotki
Pieski_kotki

Pytałam się już redakcji i oni powiedzieli że muszę być pełnoletnia i muszę teraz pogonić rodziców haha😌

-pieski_kotki
-pieski_kotki

A okej rozumiem a jak ich pytałaś że chcesz psa to już sie nie odzyają? A spróbuj jeszcze raz bo chyba wiem co chodzi....

Pieski_kotki
Pieski_kotki

Nie no spoko ale nie ma tutaj schornisk przynajmniej sprawdzałam na stronie wamiz i nic nie ma a strona wamiz to najlepsza strona ewer i dzięki stronie wamiz weszłam na stronę adopciaki i tak zaadoptowałam

-pieski_kotki
-pieski_kotki

To nic nie martw sie że nie pamiętasz

Jeśli chodzi to jakiego psa chciałaś zaoptować ? W twoimi okolicy nie ma schronisk? Sorrka że pytam

Pieski_kotki
Pieski_kotki

Nie pamiętam niestety 

-pieski_kotki
-pieski_kotki

Wiesz co chyba nie zakceptowali a ma jaką stronę wchodziłaś to może ci pomogę 

Pieski_kotki
Pieski_kotki

Nie bo rodzice powiedzieli mi że muszę też go sama odebrać i po niego pojechać a ja mieszkam w zielonej górze a ten pies jest w Warszawie mam 6godzin drogi a sama muszę go odebrać i jeszcze go mi nie zaakceptowali nadal,!

10 komentarzy na temat 13

Wyświetl więcej