Porady dla czekających na odpowiedź

W
Wamiziarzeq

Witaj! Napisałeś post, ale nikt ci nie odpowiedział? Przepisz zawartość posta tutaj, a dostaniesz odpowiedź do 10-dni. Miłego dnia! 😄

Ładowanie edytora
Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
2 odpowiedzi
Sortuj według:
  • W
    Wamiziarzeq

Hejka jestem Wojtek i póki co mam 13 lat (kiedyś mówiłem że 15 nie wiem czemu). Ofc team psy. A odpowiadając na twoje pierwsze pytanie to można. Sam miałem w 2019 chomika który niestety zmarł w 2021 (chyba 27 lutego). Ogólnie do śmierci trzeba się przyzwyczaić, mi dołek minął jakoś po kilkunastu dniach i czasem sobie wspominam chomiczka. Najgorszy jest moment w którym dowiadujesz się że zwierzątko umarło. To tak samo jak skórcz który po pewnym czasie mija. I ogólnie tyle miłego dzionka 👍

F
    Figuinakokaina

Ja się zastanawiam czy ktokolwiek wiem jak poradzić sobie ze śmiwercią zwierzaka 🐕🐕‍🦺

I pytanie do ciebie wiziałam już kilka twoich wiadomości powiedz mi może jak masz na imię i ile masz lat.🤔🤫

Błagam niech ktoś doda funkcję dodawania znajomych i tworzenia grup boże cudowna aplikacja by była 😍🤩

A ty team psy czy team koty ? 

• 2 komentarzy na temat 2