Porady dla czekających na odpowiedź

W
Wamiziarzeq

Witaj! Napisałeś post, ale nikt ci nie odpowiedział? Przepisz zawartość posta tutaj, a dostaniesz odpowiedź do 10-dni. Miłego dnia! 😄

Ładowanie edytora
Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
25 odpowiedzi
Sortuj według:
  • W
    Wamiziarzeq

XD spoko

1
    111111111111111111

Mam nowe konto na roblox i mam 11lat a wyszło mi że mam 14 lat🤫🤫🤫🤫

1
    111111111111111111

Mój nick to majonez_ki3l3ck1

W
    Wamiziarzeq

Nie no spoko nie powiem, ale usuń lepiej xD jak coś mój nick na roblox to vitomek236. A Twój nick

1
    111111111111111111

Cześć 

Zmieniam telefon na 90 % (chyba) i zrobię nowe konto na wamiz.  Dam wam numer telefonu na Whatsapp: 789 275 680 (PS. Nie mówcie nikomu!!!) Nick do roblox też mogę podać ale nie pamiętam. Może później. I za tydzień zmieniam numer telefonu więc macie na tydzień. Dam wam za tydzień nowy numer telefonu.

Pozdrawiam 

W
    Wamiziarzeq

Część figuinakokaina na swojego nr tel nie podaje, nie mam messa jedyny taki komunikator to dsc i Whatsapp ale tam mam kilka spraw swoich więc raczej ci nie podam. No i no mówiłem że tak się skończy relacja xd

F
    Figuinakokaina

I wgl to mialeś rację nasza relacja z chłopakiem się zniszczyła bo xD lrzytulił swoją koleżankę ... Na moich oczach dosłsonie podszedł i ją odzytulił a ja nie mogę się do niego orzytulić bo mam starszego brata który by go zabił 

F
    Figuinakokaina

Hejka 😘 

Ja nie mam dicorda 🥹 Lecz podałam seój nr telefonu jak cośto weście do mnie napiszcie okej ? Macie Messenger lub Whatsapp? Jak macie to podajcie proszę . 

Paulina Wróblewska to mój Messenger 

743 470 366 numer telefonu możecie do mnie pisać na Whatsapp czy coś 

W
    Wamiziarzeq

Siema spoko, masz discorda? Jak masz i chcesz to możesz dodać Wojto4321, czyli mnie

1
    111111111111111111

Cześć 

Niedługo może zmieniam telefon i chyba muszę robić nowe konto napiszę ci czy mam nowy

• 10 komentarzy na temat 25

Wyświetl więcej