Porady dla czekających na odpowiedź

W
Wamiziarzeq

Witaj! Napisałeś post, ale nikt ci nie odpowiedział? Przepisz zawartość posta tutaj, a dostaniesz odpowiedź do 10-dni. Miłego dnia! 😄

Ładowanie edytora
Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
25 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • W
    Wamiziarzeq

Ta

1
    111111111111111111

Wiem 

A znasz tego mema :

Paróweczki,  kajzereczki i czteropak😆

W
    Wamiziarzeq

To niezła historia xD

1
    111111111111111111

Cześć 

Napiszę ci śmieszną PRAWDZIWĄ historię z mojej klasy.

Na początku klasy 4 do nas doszedł taki gościu.

Pod koniec matmy (na 5 lekcji, była 12.20) pan od matmy wychodzi z sali bo rozmawia przez telefon. Nagle ten gościu krzyczy "jestem k@str@nt3m" (Domyśl się jakie to słowo musiałem trochę zmienić bo to brzydkie słowo.) 

Beka była pół miesiąca. Czyli do wywiadówki.💀☠️ Jego rodzice dowiedzieli się o tym i ten ziom powiedział im kto go wyśmiewał.(I kłamał bo dwóch nie wyśmiewało się z niego a ich też wsypał do tej "akcji" . To było trochę chamskie.

Pozdrowienia 

1
    111111111111111111

Ja mam też dwie wersje ale gram czasem na javie i czasem na bedrocku . Mi wyszło że mam 8 lat a mam 11😥

W
    Wamiziarzeq

Czesc wgl 1111, spoko że tez masz mc a jaka wersja Java czy bedrock? Ja mam dwie ale gram więcej na javie. Wgl też czasem gram w boblox i też robiłem tą weryfikację i wyszło mi że mam 12 lat a mam 13 😭😭😭. I spoczko że masz kundelka, ja osobiście nie mam psa xD ale coś tam się znam

W
    Wamiziarzeq

Jeżeli jesteś nie pewna to zerwij z każdym kontakt i powiedz że nie jesteś gotowa na bycie razem parą. Oby dwoje są moim zdaniem dziwni. Tylko następnym razem nie lec na 2 fronty bo to niefajne xd... Zresztą ten związek raczej długo by nie przetrwał bo omówimy się, związki w podstawówce są dziwne. Ja gdy będę w liceum to wtedy bede sobie szukał dziewczyny (może). Tobie też tak radzę zrobić. Jeżeli się będą pytać w szkole czemu z nimi urwalas kontakt to po prostu powiedz bo tak. Dobra mam nadzieję że ta wypowiedź ci pomoże. Następnym razem możesz też poinformować swoich rodziców o takich i innych problemach, chyba że są nie wyrozumiali, ale nie sugeruj się wypowiedzią losowego typa z neta xD

F
    Figuinakokaina

Ej komu ufać ???

1 mój chłopak :najpierw byliśmy wrogami na grupie na watchapie. Nam jak się to pisze ... Się akochałam i mówiłam mu o tym. Wi między czasie na tej samej grupie pojawił się kolejny fajny facet poprosiłam go aby został moim chłopakiem żeby wzbudzić zazdrość w tym 1 . No i oczywiście rozpętałam aferę .potem zadzwoniłam aby przeprosić tego 1. On mnie też przeprosił i sobie pogadaliśmy .w tym czasie byłam z tym 2 chłopakiem ... Następnego dnia zrozumiałam co zrobiłam bo ten 2 powiedziqł że mnie kocha .... Mi się podobał ten 1 . I napisałam do tego 1 o tym ... On powiedział czemu z nim nie zerwę i żebym to zrobiła a ja nie chciałam lamać serca temu 2... Ten 1 powiedział wtedy że woli abym ja była jegoi że mnie kocha więc zerwałam z 2 ... A dzisiaj pisze do mnie ten 2 ... Żebym na swojego chłopaka uważała że on nie jest taki jak mi się wydaje że on zbiera informacje ... Poprosiłam go o więcej szcególów ... Nie podał ...więc wysłałam temu 1 aby mi się wytłumaczył on mówi śe ten 2 gładkie oomunmam ufać 1 czy 2 ????

1
    111111111111111111

Dzięki za odpowiedź. Ja też jestem team psy.🐶 Mam kundelka 7-letniego o imieniu Fafik. Lubię też Minecrafta i prawie przeszłem grę ale jeszcze szukam portalu do endu. Lubię też roblox, ale wprowadzili tą durną kontrolę wieku np. mój kolega 10-letni zeskanował i dla robloxa miał 6 do 8 lat. Ja też mam 10 lat i później napiszę więcej, bo mi bateria w telefonie pada.

Pozdro 

PS. Tutaj się zrobiła jakąś rozmowa.😀😄

W
    Wamiziarzeq

Siema, dzieki za propozycje i szanuję ale jestem za leniwy i wolę grać z kol w Minecraft 💀(co najwyżej mogę ci coś doradzić). Wgl jeżeli chcesz zrobić zbiórkę to musisz chyba jeszcze o tym z rodzicami pogadać, jakoś zdobyć zaufanie (bo pieniędzy na schronisko bez zaufania tobie raczej nie dadzą), oraz jakoś to rozpromować. A i poszę nie podawaj swojego nr telefonu, daj swoją nazwę użytkownika z jakiegos social media np. discord (mój to Wojto4321), dlatego proszę zedytuj swoją wiadomość i usuń ten numer. Wracając do twoich pytań to już nie mam zwierzaka, i serio współczuję twojej straty💔, no ale takie życie i trzeba przeboleć to. Aaaa i jestem z dolnego Śląska (pls nie pytaj o mój adres)🙃👍 miłego paaaaaaaaaaaiouaeouyaaaaaaa

• 20 komentarzy na temat 25

Wyświetl więcej