Porady dla czekających na odpowiedź

W
Wamiziarzeq

Witaj! Napisałeś post, ale nikt ci nie odpowiedział? Przepisz zawartość posta tutaj, a dostaniesz odpowiedź do 10-dni. Miłego dnia! 😄

Ładowanie edytora
Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
25 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • F
    Figuinakokaina

Cześć to znowu ja sr . Z jakiego regionu jesteś .? Wogóle ja też jestem team psy .Sama mam 1 Cocker spaniela czekoladowego . Możesz mi pomóc ? Trzeba jakoś zaapelować na wamizie o domy tymczasowe dla psów i kotów i zrobić jakąś zbiórkę dla biedniejszych schronisk . Np . W Warszawie w jednym ze schronisk są małe budki z ogrzewaniem i kocykami . Myślałam o tym aby zrobić taką zbiórkę dla wybranego shroniska . Jeśli się przyłączasz to mój nr tel to 734 470 366 . Wybierzemy schroniską i zorganizujemy akcje w naszych szkołam i ogólnie w internecie 😁. A ty masz jakieś zwierzę jak tak to jakie . Dzięki za wysłuchanie . A do tamtego co napisałam to 

Mam na imię Paulina mam nieskończone 13 lat . A co do śmierci zwierzaka to była prawie najgorsza data na uśpienie mojego psa . Miała raka już nie piła i nie jedła więc było trzeba ale uśpili mi ją 1 dzień po moich urodzinach . Papa i też miłego dnia

Szczerze mam naziwję że przeczytasz . 

A do tamtego 11111....to możesz też kupić karmy Brita i firmy łapsie. Ogólnie to warto wydać trochę na psią karmę aby psiakowi smakowało i to prawda co kowił kolega nie kupuj karmy z biedronki a nie wyślę ci linków bo sama nie wiem . Ja kupuję w psim sklepie przy mojej szkole. I mieszaj karmę suchą i mokrą raz kup taką raz taką . 

W
    Wamiziarzeq

Czesc 1111

Ogólnie możesz kupić karmę Pedigree (nwm czy dobrze napisałem) o ile będzie (moja babcia kiedyś ją kupowała w aldim ale chyba ją wycofali, możesz zobaczyć czy jest na alegro).

Moja babcia zastępuje tę karmę karmą Dolina Noteci (nie wiem gdzie można kupić), może być droga, ale lepiej nie kupować tej taniej karmy z biedronki, bo nie wiadomo jak to się skończy xD

Ewentualnie możesz sam robić pieskowi jedzenie, np. daj mu wątróbkę z warzywami (tylko nie przyprawionymi)

PS: jakby co Pedigree ma taką zóltą etykietę

1
    111111111111111111

Cześć

Może poradzisz mi, jaką karmę wybrać dla psa 7 lat dobrą i w dobrej cenie?  

PS Jak mam kupić ze strony internetowej to daj link. 

Pozdrawiam 

W
    Wamiziarzeq

Hejka jestem Wojtek i póki co mam 13 lat (kiedyś mówiłem że 15 nie wiem czemu). Ofc team psy. A odpowiadając na twoje pierwsze pytanie to można. Sam miałem w 2019 chomika który niestety zmarł w 2021 (chyba 27 lutego). Ogólnie do śmierci trzeba się przyzwyczaić, mi dołek minął jakoś po kilkunastu dniach i czasem sobie wspominam chomiczka. Najgorszy jest moment w którym dowiadujesz się że zwierzątko umarło. To tak samo jak skórcz który po pewnym czasie mija. I ogólnie tyle miłego dzionka 👍

F
    Figuinakokaina

Ja się zastanawiam czy ktokolwiek wiem jak poradzić sobie ze śmiwercią zwierzaka 🐕🐕‍🦺

I pytanie do ciebie wiziałam już kilka twoich wiadomości powiedz mi może jak masz na imię i ile masz lat.🤔🤫

Błagam niech ktoś doda funkcję dodawania znajomych i tworzenia grup boże cudowna aplikacja by była 😍🤩

A ty team psy czy team koty ? 

• 25 komentarzy na temat 25