Czy szpice dużo szczekają?

Hellllllllix
Hellllllllix

Czy szpice dużo szczekają?

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
7 odpowiedzi
  • corgi
    corgi

tak

Moja kol ma szpica mieszkamy obok siebie i dosłownie nie ma dnia w którym go nie słyszę, ale ogólnie jak go spotykam to nie jest agresywny jest raczej przyjacielski, ale jeśli szukasz psa który mało szczeka to chyba nie będzie to szpic

corgi
    corgi

oczywiście że tak.

Anonimowy użytkownik
    Anonimowy użytkownik

Zakeży

M_jak_m
    M_jak_m

Tak, szpice to jedne z bardziej szczekliwych psów, w każdym razie szpice miniaturowe, te większe chyba mniej. Czy są wredne, nie wiem, ja nie uwazam, zeby jakikolwiek pies byl wredny, chyba że się go źle wychowa.

Prawda

Redakcja
    Redakcja

Dzień dobry, 

Tak, szpic miniaturowy to niewątpliwie hałaśliwa rasa. Nie są najłatwiejsze w szkoleniu, ale nie powiedzielibyśmy na pewno, że są wredne. :-) 

Więcej o szpicu miniatuorwym mozna przeczytać tutaj: https://wamiz.pl/pies/rasy/951/szpic-miniaturowy-pomeranian.

Pozdrawiamy, 

Redakcja

Luna
    Luna

Tak, szpice to jedne z bardziej szczekliwych psów, w każdym razie szpice miniaturowe, te większe chyba mniej. Czy są wredne, nie wiem, ja nie uwazam, zeby jakikolwiek pies byl wredny, chyba że się go źle wychowa.

• 7 komentarzy na temat 7