Mój kot bawi się na moim łóżku
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Ja to jestem taki duży dzieciak, czuję się trochę jak kot wśród moich kotów i nie wyobrażam sobie, żebyśmy się razem nie wygłupiali.
Niektórzy chcą, żeby ich koty były ułożone i grzeczne jak dzieci z dobrego domu. Ja tam wolę koty psotne, małych złodziejaszków i manipulatorów, którym tylko głupoty w głowie!
W przeciwieństwie do psów, koty nie mają obowiązku wiedzieć, jak „zachować się w towarzystwie”, więc to od was zależy, o jakim kocie marzycie.
Jeśli chcecie mieć takiego kota jak moje, to trzeba mu pozwalać na zabawę stopami, kiedy wystają spod kołdry albo gdy myśli, że pod prześcieradłem siedzi jakiś stworek i poluje na niego, zupełnie jak na myszy w polu. Ale to jest zachowanie zabawowe, które zostanie mu na dorosłość, więc nie będziecie mogli potem na to ********!
Dla mnie kot właśnie taki powinien być!
W innym przypadku możecie zachować pewien dystans, bawić się wędkami z piórkami zamiast własnymi rękami – wtedy mniej boli, ale jest też mniej zabawy!
Moim zdaniem zabawka rzucona na łóżko nic nie da😂
4 komentarzy na temat 4