Moją kotkę boli ogon!
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć, właśnie zauważyłam, że gdy tylko dotykam ogona mojego kota, on od razu miauczy. Mam wrażenie, że ogon jest trochę spuchnięty. Przestał też wychodzić na zewnątrz. Czy powinnam zabrać go do weterynarza?
Dzięki!
Faktycznie, na pewno czujesz teraz ogromną ulgę. Szybkiego powrotu do zdrowia dla niej!
To świetna wiadomość ;) Szybkiego powrotu do zdrowia dla kici.
No i jaki jest werdykt?? Da się to naprawić czy nie?
Powinniśmy zabrać ją do weterynarza jutro rano o 9:00... Nie krwawi i nie ma żadnych ran, a przynajmniej nic nie zauważyłam, chociaż nie bardzo daje się obejrzeć.
Zastanawiałam się, czy na przykład unieruchomienie mogłoby pomóc w leczeniu.
Miała już pewien problem kilka lat temu, kiedy naderwała sobie nasadę ogona – nosiła wtedy opatrunek przez trzy tygodnie i wszystko przeszło. Mam nadzieję, że weterynarz nie przekaże mi żadnych złych wieści, tak bardzo ją kocham!
Szybko do weterynarza, ta kicia musi potwornie cierpieć. Nie wiem jednak, czy zostanie przeprowadzona amputacja...