Jak sprawdzić, czy moja kotka skończyła już rodzić?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
No i sprawdziłam wszystko przed pójściem spać! Trochę zjadła i się napiła, a teraz śpi i wylizuje maluchy, żeby je umyć! Dzięki za odpowiedzi! Tobie również życzę miłego wieczoru ^^
Urodziła drugiego maluszka! Właśnie z nimi śpi!
Tak! Dokładnie tak zrobimy! Zadzwonię od razu do mojego weterynarza, żeby umówić wizytę!
Drugi już jest na świecie!!
Jasne! Bardzo dziękuję za odpowiedź! Będę dawać znać na bieżąco, co i jak!
Myślę, że nie będzie nic jadła, dopóki nie urodzi wszystkich kociaków... ale pić jak najbardziej może.
I racja, nie dopuszczaj do niej innych kotów, nawet już po porodzie... będzie teraz bardzo bronić swoich maluchów i nie będzie chciała, żeby inne koty je oglądały... szafa to bardzo dobre miejsce, żeby miała zapewniony spokój.
Tak, ona właśnie tak robi cały czas! Nie pozwalam innym kotom do niej podchodzić! (Reszta jest już wysterylizowana lub wykastrowana!). Cały czas się liże, przyniosłam jej picie i jedzenie!