Moja kotka przytrzasnęła sobie ogon drzwiami

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim.

Tak jak napisałem w tytule, moja kicia przytrzasnęła sobie ogon w drzwiach. Widziałem, jak wychodzi, więc zamknąłem drzwi, ale jak to u kotów bywa, ogon merdał na wszystkie strony i końcówka musiała zostać w szczelinie (tam przy zawiasach). W momencie zamykania usłyszałem jej pisk. Oczywiście od razu otworzyłem drzwi. Nie zamknęły się całkiem na tym ogonie, po prostu go tam przyblokowało.

Od tego czasu wymacałem jej ogon od góry do dołu i nie było żadnej reakcji, która by wskazywała, że ją boli. Chodzi normalnie i rusza ogonem tak jak zwykle. Nie ma śladu żadnego dziwnego wygięcia, nie wygląda też, żeby miała problem z normalnym trzymaniem ogona. Co o tym sądzicie?

Myślę, że pisnęła po prostu z nagłego bólu, ale wasze opinie by mnie uspokoiły.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

11 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Josiane Lobstein
    Josiane lobstein Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć Karine, to zawsze jest stresujące, ale jeśli ona merda ogonem i nie reaguje, kiedy ją dotykasz, to może nie jest to nic poważnego. Nigdy nie miałam takiego problemu, ale w razie wątpliwości możesz zadzwonić do swojego weterynarza i mu wszystko wyjaśnić. U niego uzyskasz najpewniejsze informacje. To w końcu nasze maleństwa i zawsze się o nie martwimy.
    Przetłumaczony francuski
  • 11 komentarzy na temat 11

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post