Kastracja Leo, mały problem...

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Od wczoraj wieczora, odkąd wróciliśmy od weterynarza, Leo bez przerwy wylizuje sobie miejsca intymne. Boję się, że rana nie będzie się goić i wda się jakieś zakażenie. Potrzebuję pomocy! Dzięki.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

30 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś

No tak, to nie było zbyt mądre, bo on w ogóle nie daje sobie nic zrobić!!!!! Poczekam na posiłki, żeby spróbować jeszcze raz!!!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

To zależy od weta, Civa. Gatsby nie był golony, tylko trochę mu podcięli sierść, za to Harley już tak – ma niezłą tonsurę! :)

To ta sama lecznica, ale nie ten sam weterynarz operował oba zwierzaki.

Przetłumaczony francuski
    C
    Civa Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Nie był wygolony? Mój tak...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Weterynarz powinien był trochę podciąć sierść w tym miejscu, niezbyt to mądre z jego strony! Może ktoś w domu mógłby Ci pomóc, żeby go trochę podstrzyc?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Tak, weterynarz mówił mi, że to normalne, dopóki ma apetyt i jest w formie, ale teraz to kolejna przeprawa, żeby smarować go betadyną w tym miejscu!!!! Myślę, że to przez tę jego długą sierść, bo strasznie klei się do rany!!!
    Przetłumaczony francuski
    Mure 69
    Mure 69 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć Euqi, nie czytałam tego, co powyżej, ale faktycznie cieszę się, że u Leo wszystko w normie... mizianko dla Twoich 3 futerek i miau od Théo ;)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Hej Mure, jeśli odpisujesz Oharze, to dzwoniła już do swojego weterynarza i dowiedziała się, że to normalne (strona 2) :)

Mizianko dla Théo!

Przetłumaczony francuski
    Mure 69
    Mure 69 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

To dziwne, nie pamiętam, żeby mój tak robił przy kastracji... zapytaj o to weterynarza :)

Przetłumaczony francuski
    Mllosnit
    Mllosnit Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Moja siostra niedawno operowała swoją kotkę i kocura. Oboje mieli założone wielkie opatrunki, ale Gally swój kompletnie rozszarpała --'. Także kołnierz albo taka specjalna oponka bardzo by jej się przydały... Geb za to miał na to kompletnie wywalone X).
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Dokładnie Soso, to w ogóle nie ogranicza pola widzenia i zwierzak nie obija się o wszystko, jak przy tradycyjnych kołnierzach. O wiele łatwiej jest też jeść, wchodzić do kuwety, ułożyć się wygodnie i spać. Krótko mówiąc – super patent!

Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 30

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post