Kastracja Leo, mały problem...

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Od wczoraj wieczora, odkąd wróciliśmy od weterynarza, Leo bez przerwy wylizuje sobie miejsca intymne. Boję się, że rana nie będzie się goić i wda się jakieś zakażenie. Potrzebuję pomocy! Dzięki.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

30 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś

No tak, to nie było zbyt mądre, bo on w ogóle nie daje sobie nic zrobić!!!!! Poczekam na posiłki, żeby spróbować jeszcze raz!!!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

To zależy od weta, Civa. Gatsby nie był golony, tylko trochę mu podcięli sierść, za to Harley już tak – ma niezłą tonsurę! :)

To ta sama lecznica, ale nie ten sam weterynarz operował oba zwierzaki.

Przetłumaczony francuski
    C
    Civa Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Nie był wygolony? Mój tak...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Weterynarz powinien był trochę podciąć sierść w tym miejscu, niezbyt to mądre z jego strony! Może ktoś w domu mógłby Ci pomóc, żeby go trochę podstrzyc?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Tak, weterynarz mówił mi, że to normalne, dopóki ma apetyt i jest w formie, ale teraz to kolejna przeprawa, żeby smarować go betadyną w tym miejscu!!!! Myślę, że to przez tę jego długą sierść, bo strasznie klei się do rany!!!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Cześć Euqi, nie czytałam tego, co powyżej, ale faktycznie cieszę się, że u Leo wszystko w normie... mizianko dla Twoich 3 futerek i miau od Théo ;)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Hej Mure, jeśli odpisujesz Oharze, to dzwoniła już do swojego weterynarza i dowiedziała się, że to normalne (strona 2) :)

Mizianko dla Théo!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

To dziwne, nie pamiętam, żeby mój tak robił przy kastracji... zapytaj o to weterynarza :)

Przetłumaczony francuski
    Mllosnit
    Mllosnit Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Moja siostra niedawno operowała swoją kotkę i kocura. Oboje mieli założone wielkie opatrunki, ale Gally swój kompletnie rozszarpała --'. Także kołnierz albo taka specjalna oponka bardzo by jej się przydały... Geb za to miał na to kompletnie wywalone X).
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Dokładnie Soso, to w ogóle nie ogranicza pola widzenia i zwierzak nie obija się o wszystko, jak przy tradycyjnych kołnierzach. O wiele łatwiej jest też jeść, wchodzić do kuwety, ułożyć się wygodnie i spać. Krótko mówiąc – super patent!

Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 30

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post